De Pindakaaswinkel
De Pindakaaswinkel Czaar Peterstraat

Een winkel vol potten pindakaas en producten om zelf pindakaas mee te maken. De Pindakaaswinkel is dé winkel voor pindakaasliefhebbers. Pindakaas met karamel en zeezout, pindakaas met chocolade, pindakaas met koffiesmaak, pindakaas met banaan en chilipeper. Er zijn ook seizoenssmaken: zo is er voor 5 december een potje pindaklaas, met een vleugje pepernoot. Ga voor een kant en klaar potje, of koop kokosolie gemalen pinda's en een extra ingrediënt om thuis een eigen smeuïge variant mee te maken.

Kun je geen genoeg krijgen van pindakaas? Neem contact op met De Pindakaaswinkel en volg een workshop in de winkel. Vanaf zes personen kun je een workshop pindakaas maken volgen. Inclusief proeverij en het verzinnen van je eigen smaakje. De lekkerste smaak ontvangt een speciale pindaprijs. Een workshop of groepsbezoek is alleen mogelijk op afspraak. Neem hiervoor contact op met De Pindakaaswinkel.

De Pindakaaswinkel vind je in de Czaar Peterstraat in Amsterdam.

De Pindakaaswinkel in Amsterdam leent zich ook goed voor een workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek depindakaaswinkel.nl

De Pindakaaswinkel
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.