Indiase Kookcursus
Zet samen een authentiek Indiaas gerecht op tafel

Heerlijke kleurrijke curry's en geurige specerijen. Leer de Indiase keuken kennen bij S&M Indiase Kookcursus. Chefkok Meenu Bansal uit India laat zien dat iedereen traditionele Indiase gerechten kan bereiden.

Tijdens een kookworkshop zet je in groepsverband een compleet Indiaas diner op tafel. Daarna schuift iedereen aan en ga je naar goed Indiaas gebruik uitgebreid eten en gezellig natafelen.

Koken met passie

De liefde van Meenu voor de Indiase keuken werkt aanstekelijk. Vol passie leert ze je hoe je een lekker zoet mangosapje maakt of traditionele Indiase thee. Bak heerlijke Indiase broodjes en ontdek de smaakexplosie van raita. Deze frisse yoghurtdip met komkommer, ui en tomaat smaakt super bij een pitte vleesmaaltijd of als dressing over een salade. Het koken is niet alleen gezellig, maar werkt ook verbindend. Kom langs met je collega's, vrienden of familie.

Vegetarisch koken

Kies uit verschillende kookworkshops met gerechten uit het Noorden, Oosten, Westen en Zuiden van India. Allemaal hebben ze verschillende gebruiken en gerechten. Helemaal vegetarisch koken kan ook. Na afloop neem je een receptenboekje met alle recepten uit de workshop mee naar huis. Zo kun je je Indiase kookkunsten ook thuis uitproberen!

Kookcursus Indiase keuken

Smaakt het allemaal naar meer? Verbeter je kookskills met een Indiase Kookcursus voor beginners of gevorderden. Tijdens de beginnerscursus leer je in zeven lessen welke Indiase kruiden je in welk recept moet gebruiken. Kruiden die vaak in de Indiase keuken voorkomen zijn bijvoorbeeld korianderpoeder, mosterdzaadjes, komijnzaadjes, kurkuma en garam masala. In de gevorderde cursus bak je naan alsof het niets is, maak je de lekkerste chutneys en krijg je zelfs de wat moeilijkere gerechten onder de knie.

De kookworkshops van Indiase Kookcursus kunnen zowel op locatie als in de kookstudio in Alkmaar, Amsterdam en Hoorn plaatsvinden.

Indiase Kookcursus in Alkmaar leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Boek nu een workshop bij Indiase Kookcursus!

Samen koken verbindt. Foto: Indiase Kookcursus.
Samen koken verbindt. Foto: Indiase Kookcursus.
Zelf aan de slag met Indiase recepten. Foto: Indiase Kookcursus.
Zelf aan de slag met Indiase recepten. Foto: Indiase Kookcursus.
Chefkok Meenu legt alles geduldig uit. Foto: Indiase Kookcursus.
Chefkok Meenu legt alles geduldig uit. Foto: Indiase Kookcursus.
Gezellig kokkerellen. Foto: Indiase Kookcursus.
Gezellig kokkerellen. Foto: Indiase Kookcursus.