Een heerlijk dagje zeilen op het IJsselmeer
Happy Sailing

Stap aan boord en geniet van een heerlijke zeiltocht op het water! Op een zeilboot van Happy Sailing vergeet je de drukte van het vasteland terwijl je het IJsselmeer verkent. Daag familie, vrienden of collega's uit met een spannende zeilrace of meer aan in een van de pittoreske havenplaatsjes. De belangrijkste opstaphavens zijn Medemblik, Hoorn en Enkhuizen; andere locaties in overleg mogelijk.

Teambuilding op het water

Happy Sailing organiseert uitjes voor groepen, bedrijven en teambuilding voor 2 tot 60 personen. Daag elkaar uit tijdens een spannende Matchrace, waarin je met elkaar de strijd aangaat op de golven. Welk zeiljacht haalt als eerste de finish? Of pak het rustiger aan en doe een gezellig retourtje Medemblik - Stavoren. Ook een vrije tocht, met of zonder schipper, is mogelijk. De frisse zeelucht zorgt ongetwijfeld voor nieuwe inspiratie en inzichten!

Workshop zeilen

Nog niet zoveel ervaring met zeilen? Happy Sailing leert je alle basisvaardigheden van de watersport tijdens een workshop 'Leer zeilen in één dag'. Ontdek hoe navigatie op het water werkt, leer hoe je 'overstag' kunt gaan en geniet van de heerlijke vrijheid op het water. Ook een losse les van bijvoorbeeld twee uur is mogelijk.

Vakantie op een zeiljacht

Voor de ervaren zeilers biedt Happy Sailing een compleet verzorgde vakantie op het IJsselmeer. In een luxe zeiljacht hoef je je nergens druk om te maken: het jacht ligt vaarklaar, de bedden zijn opgemaakt en alles ziet er piekfijn uit.

Happy Sailing in Medemblik leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, workshop, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Een heerlijk dagje zeilen op het IJsselmeer