Vuurballen gooien en zombies verslaan in virtual reality

Balanceren op de rand van een wolkenkrabber, een bom uitschakelen, vechten met aliens: met een virtual reality bril op kan alles. Kom naar The VR Room of laat de VR Experts naar jou toekomen voor de meest hightech teambuilding ooit. Samenwerken om een uitweg te vinden terwijl de zombies achter je aanzitten, of juist strijden om de beste highscore.

Virtual reality groepsuitje

Virtual reality is veel meer dan een game; met de virtual reality bril op waan je je in een compleet andere wereld. The VR Room biedt een ruim aanbod van VR Experiences. Bereid je voor op een intense 3D-ervaring van 360 graden zicht. Neem een kijkje in de onderwaterwereld, ga over de kop in een achtbaan, strijd met zombies of voer opdrachten uit met Hand-Simulations. Zo cool: Hand-Simulations zijn virtuele kopieën van je eigen handen. Bekijk hier het complete aanbod van The VR Room. Er zijn experiences die je in je eentje moet klaren en experiences die je met je vrienden of collega's speelt.

Hightech teambuilding

Samenwerken in een situatie van leven of dood is behoorlijk pittig - en daarom de perfecte uitdaging. Ontmantel een bom terwijl je teamgenoten instructies geven. Met de VR-bril op is het aan jou om de klus ook echt te klaren. Gaat het jullie lukken of ontploft de hele boel? The VR Room maakt experiences helemaal op maat. Wil je aansluitend een borrel? Of juist rustige stimulaties in plaats van actie? Zeg het maar!

VR experience op maat

Het hoofdkantoor van The VR Room zit in Utrecht, maar ze komen net zo graag naar jou toe. Als je met minstens vijftien mensen bent, kun je een virtual reality experience op locatie naar keuze beleven. The VR Room komt dan met hun apparatuur en VR Experts naar jullie gewenste locatie toe. Geef bij het reserveren je wensen aan en customize je eigen VR ervaring. Samen skydiven? Formule 1-racen? The sky is the limit! Als je wilt kun je zelfs met honderd mensen tegelijk een virtual reality experience beleven.

Vuurballen gooien en zombies verslaan in virtual reality in Utrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: The VR Room.

Foto: The VR Room.

Foto: The VR Room.

Foto: The VR Room.

Foto: The VR Room.

Foto: The VR Room.

Foto: The VR Room.

Foto: The VR Room.

Foto: The VR Room.

Foto: The VR Room.