Vuurballen gooien en zombies verslaan in virtual reality - GESLOTEN

The VR Room Utrecht - GESLOTEN

Dit uistapje bestaat niet meer.

Balanceren op de rand van een wolkenkrabber, een bom ontmantelen, vechten tegen zombies: met een virtual reality bril op kan alles. Kom naar The VR Room of laat de VR Experts naar jou toekomen en waan je in een compleet andere wereld. Werk samen om uit levensechte wereld te ontsnappen in de spannende VR Escape Rooms. Ontsnap bijvoorbeeld uit een mysterieuze piramide in de wereld van Assassin's Creed. Of ga samen de strijd aan in het VR Lasergamen, uitgerust met een laservest, headset en gun. Een super realistische ervaring!

Virtual reality-groepsuitje

Bij The VR Room is virtual reality veel meer dan een game: met de VR headset op waan je je in een compleet andere wereld. Bereid je voor op een intense 3D-ervaring van 360 graden zicht. Neem een kijkje in de onderwaterwereld, ga over de kop in een achtbaan, strijd met zombies of voer opdrachten uit met Hand-Simulations. Of ervaar VR Lasergamen in 4D: de eerste en enige VR Lasergame-ervaring in de Benelux! Actie, avontuur of sport: The VR Room heeft voor iedereen een unieke VR-belevenis paraat.

Hightech teambuilding

Samenwerken in een situatie van leven of dood is behoorlijk pittig - en daarom de perfecte uitdaging. Ontmantel een bom terwijl je teamgenoten instructies geven. Met de VR-bril op is het aan jou om de klus ook echt te klaren. Gaat het jullie lukken of ontploft de hele boel? The VR Room maakt experiences helemaal op maat. Wil je aansluitend een borrel? Of juist rustige simulaties in plaats van actie? Zeg het maar!

VR experience op maat

Met vestigingen in Amsterdam en Utrecht is The VR Room voor iedereen goed bereikbaar, maar ze komen net zo graag naar jou toe. Vanaf acht personen is het al mogelijk om The VR Room in te huren op een locatie naar keuze. Geef bij het reserveren je wensen aan en customize je eigen VR ervaring. Samen skydiven? Formule 1-racen? The sky is the limit! Als je wilt kun je zelfs met honderd mensen tegelijk een virtual reality experience beleven.

The VR Room Utrecht - GESLOTEN in Utrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

The VR Room Utrecht - GESLOTEN

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.