1

Jumpsquare Amsterdam
Eindeloos jumpen bij Jumpsquare Amsterdam

In trampolinepark Jumpsquare Amsterdam staat niemand stil! Oefen salto's en flikflaks, ren horizontaal tegen muren op en laat je vallen in het enorme luchtkussen. Je kunt hier eindeloos jumpen en trucjes oefenen in de verschillende area's.

Zwaartekracht, wat is dat?

Verken al jumpend de verschillende springzones en voel hoe de adrenaline door je lijf giert. In de Fun Area is de sky letterlijk the limit en spring je zo hoog en zo hard mogelijk. In de Trick Area oefen je toffe trucs op de trampoline: maak zwierige salto's en ren tegen muren op! Instructeurs (ook wel Jumpmasters) geven je graag handige tips. Balanceer als een koorddanser in de Slackline Area boven de Foampit of laat je na een sierlijke sprong vallen in de Big Airbag.

Trefbal op de trampoline

Sporters opgelet: die ring komt wel héél dichtbij als je basketbal speelt op de trampoline. In de Sport Area ervaar je hoe tof dat is. Je kunt hier ook trefballen en freerunnen: jumpend een parcours afleggen terwijl je non-stop zoveel mogelijk tricks uitprobeert.

Jumpen voor de allerkleinsten

Al dat gejump kan best overweldigend zijn voor de allerkleinsten. Daarom is er een paar momenten per week voor € 10,- per sessie de Mini-Jump voor kinderen tot tien jaar, zodat ze ongestoord kunnen trampolinespringen. Ouders mogen ook meedoen!

Jumpsquare Amsterdam in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Speel trefbal op de trampolines.
Speel trefbal op de trampolines.
Vergeet zwaartekracht en jump!
Vergeet zwaartekracht en jump!
Spectaculair: jumpend basketballen.
Spectaculair: jumpend basketballen.
Samen eindeloos jumpen.
Samen eindeloos jumpen.