Powerarea


-advertentiepositie-



Lasergamen, bowlen en meer bij Powerarea

Een zenuwslopende paintball of lasergame wedstrijd met collega's, een vriendinnendag op de bowlingbaan of karten op een kinderfeestje: bij POWERAREA zit je goed als je op zoek bent naar een groepsuitje. Sluit gezellig af met een potje darten of in een van de privé karaoke rooms, bestel er lekkere cocktails bij en jullie dag kan niet meer stuk.

Of stap in de cellen van Prison Island en probeer samen via puzzels, raadsels en fysieke opdrachten de code te kraken waarmee jullie kunnen ontsnappen. Zinderend spannend, want je hebt voor elke opdracht maar beperkt de tijd. Welk team haalt de meeste punten?

Bekijk alle arrangementen en plan een gezellige activiteit met z'n allen! Na afloop kun je lekker eten in het restaurant. Kom maar door met die pizza's en tosti's!

Powerarea in Lemiers leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 14,00 p.p.), themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek powerarea.nl

Powerarea
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.