Segway Tour Leiden


-advertentiepositie-Hop, op de segway door Leiden!

Zonder moeite schieten de kilometers onder je door en de Breestraat bedwing je met gemak. Je ziet niet meer op tegen kilometers lopen en past toch door alle nauwe steegjes en over de hobbelige keienpaadjes. Om je heen verrijzen de mooie historische gebouwen van Leiden. Met een segway van Segway Leiden is een dagje sightseeing hartstikke ontspannen. Geen gedoe met parkeren, geen pijnlijke voeten van de vele kilometers lopen en toch kun je overal naartoe.

Lekker touren

Segway Leiden biedt diverse tours aan, waarbij een tochtje met de segway wordt gecombineerd met een diner, proeverij of bezichtiging. Een greep uit het assortiment:
  • Nog nooit op een segway gestaan? Probeer het uit bij Try Segway en draai, ram, race en beweeg je over het parcours.
  • Combineer een tripje op de segway met een drie- of viergangen diner bij Restaurant The Bishop, waar heerlijke luxe hapjes op de kaart staan.
  • Eerst in alle vrijheid door Leiden racen op de segway en je daarna laten opsluiten in een escaperoom! Dat kan bij de Segway Tour & Escape Room.
  • Niet bang voor een nat pak? Laat de segway achter op de kant en waag je met of zonder wetsuit op de grachten van Leiden op een supboard in de Segway + Sup Tour.
Handig: je boekt alle segwaytours meteen online.

Ideaal voor teams of families

Tip: Op zoek naar het ideale bedrijfsuitje? Of wil je met je familie Leiden ontdekken? Stap met z'n allen op een segway en tour door Leiden. De Segway Tour is uit te breiden met tal van combinaties en arrangementen en kan helemaal op maat gemaakt worden.

Segway Tour Leiden in Leiden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.segwayevents.nl

Moeiteloos de stad verkennen. Foto: Segway Leiden.
Moeiteloos de stad verkennen. Foto: Segway Leiden.
Samen op pad door Leiden. Foto: Segway Leiden.
Samen op pad door Leiden. Foto: Segway Leiden.
Ga je mee? Foto: Segway Leiden.
Ga je mee? Foto: Segway Leiden.
Op pad met Segway Leiden. Foto: Segway Leiden.
Op pad met Segway Leiden. Foto: Segway Leiden.