Nationaal Videogame Museum


Nationaal Videogame Museum

In het oude pand van de V&D in Zoetermeer speel je nog de echte klassiekers: speel een potje Pac-Man, of daag elkaar uit in een game Super Mario. Alles staat natuurlijk op free-play! In het Nationaal Videogame Museum vind je meer dan tweehonderd spelcomputers van vroeger en nu. Herleef oude tijden met retro hits of ontdek juist de vergeten hoogtepunten uit de gamewereld. Artwork, gameplay, technologie: alle aspecten komen aan bod.

In het Game Lab neem je juist een kijkje in de toekomst van de gamescene. Leer hier meer over de technologie achter verschillende games en de nieuwste trends. Speel mee in gametoernooien, bewonder game art en reis door nieuwe werelden.

Maak je bezoek compleet met een drankje of ene broodje in de Barcade; een horecaruimte met retro arcadekasten. Hier kun je ook klassiekers spelen, zoals een potje airhockey.

Nationaal Videogame Museum in Zoetermeer leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 7,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Nationaal Videogame Museum

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.