Nationaal Videogame Museum


-advertentiepositie-Nationaal Videogame Museum

In het Nationaal Videogame Museum, gevestigd in het oude pand van de V&D in Zoetermeer, speel je de échte klassiekers. Alles staat op free-play! Wat dacht je van een potje Pac-Man? Of daag elkaar uit voor een spelletje Super Mario. Hier vind je meer dan tweehonderd spelcomputers van vroeger en nu. Herleef oude tijden met retro hits of ontdek juist de vergeten hoogtepunten uit de gamewereld. Artwork, gameplay, technologie: alle aspecten komen aan bod.

Maak een reis door de gamegeschiedenis via verschillende sfeerkamers. Ontdek hoe de gamecultuur zich in de loop der jaren ontwikkelde en kom erachter wat letterlijk de 'gamechangers' waren. En vergeet de spelletjes natuurlijk niet zelf uit te proberen. In het Game Lab neem je juist een kijkje in de toekomst van de gamescene. Leer hier meer over de technologie achter verschillende games en de nieuwste trends. Speel mee in gametoernooien, bewonder game art en reis door nieuwe werelden.

Maak je bezoek compleet met een drankje of een broodje in de Barcade; een horecaruimte met retro arcadekasten. Hier kun je ook klassiekers spelen, zoals een potje air hockey.

Nationaal Videogame Museum in Zoetermeer leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 13,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.nationaalvideogamemuseum.nl

Nationaal Videogame Museum
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.