Bewonder Amsterdam vanaf de beroemde grachten

In anderhalf uur glijd je over de wereldberoemde grachten van Amsterdam tijdens een rondvaart van Amsterdam Circle Line. Onderweg vaar je onder smalle brugjes door, langs statige herenhuizen en mooie, oude gebouwen. Voor kou en regen hoef je niet te vrezen, want de boot is overdekt en lekker verwarmd. Onderweg vertelt een audio guide je alles over alle historische bezienswaardigheden die je passeert.


Vijf opstapplaatsen

Er zijn maar liefst vijf plaatsen waar je op kunt stappen: bij het Centraal Station Oost, bij het Anne Frankhuis, de Bloemenmarkt, NEMO Science Museum en bij het stadshuis van Amsterdam. Je bepaalt zelf waar en wanneer je aan boord stapt.

Tip: Download de app om realtime informatie over de locatie van de boten te zien. In deze app staan ook het volledige tijdschema van Amsterdam Circle Line, informatie over de toeristische trekpleisters en verschillende wandelroutes. Handig!

Hop-on hop-off

Liever op je dooie akkertje de stad verkennen? Boek dan een hop-off hop-on ticket. Deze is 24 uur geldig. Zodra je iets leuks hebt gezien wat je van dichterbij wilt verkennen, stap je uit bij de volgende stop en ga je weer aan boord als je zelf weer verder wilt. Ideaal!

Bewonder Amsterdam vanaf de beroemde grachten in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Ontdek Amsterdam vanaf het water. Foto: Amsterdam Circle Line.

Vaar langs statige grachtenpanden. Foto: Amsterdam Circle Line.

Ontdek Amsterdam vanaf het water. Foto: Amsterdam Circle Line.

Ontdek Amsterdam vanaf het water. Foto: Amsterdam Circle Line.