Museum No Hero
Museum No Hero

Nieuwe Wilden uit het Berlijn van de jaren tachtig, maar ook een Kakiemon bord uit Japan of een schilderij van de Heilige Theresia van Avila van de schilder Giovanni Battista Piazzetta. In Museum No Hero ontdek je beeldende kunst die zakenman en kunstverzamelaar Geert Steinmeijer raakten en die hij verzamelde in zijn privécollectie. Het museum wil bezoekers de kunst laten beleven. Door een app te downloaden krijg je extra informatie en loop je op een interactieve manier door de internationale collectie. Ook kun je een rondleiding door het museum aanvragen.

De ruim zeshonderd kunstwerken, afkomstig uit vijf werelddelen en uit de afgelopen vijf eeuwen, zijn in wisselende tentoonstellingen te zien in het voormalige rentmeestershuis op landgoed Twickel in Twente. De collectie van Geert Steinmeijer hoort tot de honderd belangrijkste particuliere kunstverzamelingen van Nederland.

Museum No Hero in Delden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek museumnohero.nl

Museum No Hero
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.