Punteren en watersurvival in Giethoorn

Punteren en watersurvival in Giethoorn

HistoMobil is een outdoorcentrum aan de rand van het dorp Giethoorn, gelegen aan het water. Verken het Nationale Park Weerribben-Wieden vanuit hier, bezoek de speeltuin en het automuseum of boek een arrangement met barbecue!

Giethoorn is met al haar grachten de plek voor vaartochten, kanovaren, watersurvival, familiedagen, kamperen en teambuilding. Histomobil biedt verschillende arrangementen en activiteiten.

HistoMobil

Arrangementen

HistoMobil heeft zes zalen, en biedt buiten en binnen mogelijkheden voor leuke dagjes uit. CSI-spel, eigen film maken, turfstekersdag, boerengolf, klootschieten, paintball, mogelijkheden genoeg! Het uitje wordt begeleid door ervaren medewerkers. Het is mogelijk een zaal voor de eigen groep te hebben. Bij slecht weer wordt er een alternatief geboden.

Punteren en watersurvival in Giethoorn in Giethoorn leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 13,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Punteren en watersurvival in Giethoorn

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.