1

Groepsuitjes Jami Recreatie
Jami Recreatie: all-in topdag voor groepsuitjes

Toe aan een uitdaging met je collega's? Zin in een actieve dag met je vrienden? Of zoek je een originele invulling voor je familiedag? Jami Recreatie heeft alles in huis voor een onvergetelijke dag. Het recreatiepark in Ospeldijk heeft maar liefst veertig sporten en spellen. De originele spellen laten zien hoe mensen overal ter wereld hun vrije tijd besteden.

Goedverzorgde groepsuitjes

Jami staat bekend om haar informele sfeer en goede verzorging. Smul van de heerlijke vlaai bij de koffie, net als veel andere groepen die een gezellige tijd hebben gehad bij het populaire recreatiecentrum. Bedrijven, vriendengroepen en families: iedereen is welkom en iedereen kan meedoen. Jami Recreatie brengt de hele groep feestend in beweging!

De formule van Jami Recreatie

Bij Jami Recreatie is je familiedag of bedrijfsuitje goed verzorgd en heerlijk ontspannen! De formule is zo krachtig dat het niet uitmaakt in welk seizoen je komt. Groepen met minstens twintig volwassenen kiezen bijvoorbeeld voor:
  • Een Wintermeerkamp waar je het gegarandeerd warm van krijgt (verschillende soorten mogelijk, ook voor groepen vanaf twaalf personen)
  • Een teambuildingsdag, inclusief een valkeniersshow!
  • Garden Games relax, een gezellige dag zonder verplichtingen
  • Een familiedag bij Jami Recreatie, boordevol originele spellen en lekker eten

Tuinfeest en barbecue

Jami Recreatie is ook de ideale plek voor een tuinfeest of barbecue. De eigenaren van het Limburgse familiebedrijf - dat al sinds 1975 bestaat - zijn zelf gastheer gedurende het arrangement. Veel groepen komen regelmatig terug, sommige zelfs jaren achter elkaar. Kom ook, net als zij, genieten van de formule, de gastvrijheid en enthousiasme van het team.

Groepsuitjes Jami Recreatie in Ospel leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek jami-recreatie.nl

Groepsuitjes Jami Recreatie
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.