Peelexpress
Actief groepsuitje met Peelexpress

Ontspannen of juist actief, voor een dagje samen met familie of vrienden is de Peelexpress de bestemming. Voor iedere groep is er wat leuks te doen. Stap bijvoorbeeld met z'n allen op de familiefiets of speur met een metaaldetector naar verborgen schatten. Kies een leuk programma en de familiedag is geregeld!

Familiedag en bedrijfsuitje

Met een hele familie een dagje erop uit, een hele onderneming. Maar met Peelexpress is zo'n familiedag in een handomdraai geregeld. Kies een vastgesteld programma of combineer verschillende groepsactiviteiten zelf. Actieve families gaan voor de metaaldetectorspeurtocht of het handboogschieten. Nog spannender is de roofvogelshow, waar de roofvogels over de hoofden scheren. Maar niet alleen aan families is gedacht. Deze programma's zijn ook geschikt voor bedrijven. Neem alle collega's mee voor een leuk bedrijfsuitje! Peelexpress maakt er een compleet groepsuitje van met consumpties en een afsluitende barbecue. Andere mogelijkheden zijn:
  • Fotozoektocht per familiefiets
  • Klootschieten
  • Biljartgolf
  • Pimp min klomp
  • Boerenmidgetgolf
  • GPS oriëntatietocht
  • Metaaldetectortocht
  • Handboogschieten

Vrijgezellenfeest

Voor vrijgezellenfeestje haalt Peelexpress alles uit de kast. Stap op de bierfiets en rijd met maar liefst zeventien personen aan de tap door de omgeving. Is dat te rustig voor de vrijgezel? Sleep hem of haar mee naar Schotland voor een rol in de film Braveheart. Boomstammen werpen, doormidden zagen en touwtrekken. Ja, die Highland Games zijn een flinke uitdaging. Wie wint de strijd? Aan het einde is er een echte prijsuitreiking voor de winnaar.

Buffetten

Na al die inspannende activiteiten begint de maag vast te knorren. Boek dan een buffet om de honger te stillen. Een lunchbuffet, een oosters buffet of een barbecue? Voor iedereen een lekkere hap. Zelfs de frietkar Frietexpress komt aanrijden voor de lekkere trek! Onbeperkt friet en snacks eten voor één vaste prijs. Peelexpress verzorgt voor iedereen een geweldig groepsuitje. Blijven slapen met de hele groep? Boek dan een plaatsje op Camping de Peel.

Peelexpress in Asten leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.peelexpress.nl

Peelexpress
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.