Speel je favoriete tv-held bij Mattel Play! Sevenum - GESLOTEN
Mattel Play! Sevenum

Vanwege een brand zijn Mattel Play! en de rest van FEC Sevenum tot nader bericht gesloten. Zet een helm op en bouw als Bob of dans in een schitterende tutu net als Angelina. Of blus je de brand net als de dappere Sam? De wereld van deze en meer tv-helden wordt werkelijkheid bij Mattel Play! Sevenum. De kleine fans krijgen hier veel meer dan alleen wat beelden op een scherm, maar mogen echt spelen in de wereld van hun favoriete televisieheld. En daarbij horen ook nog een Roller Disco en heel veel Mega Bloks!

Net als een tv-held

Kinderen laten hun creativiteit de vrije loop in de verschillende themazones, waarin hun fantasie volop wordt geprikkeld. Met een helm op blus je de brand à la Brandweerman Sam™. Leer zeemansknopen leggen of help Dieuwertje met de boodschappen in haar winkeltje. Ondertussen wordt er bij Bob de Bouwer™ volop gemetseld en gegraven. Ook de ijverige Thomas de Stoomlocomotief™ heeft helpende handen nodig op Sodor. Laat een locomotiefje op de rails rijden of spring in de ballenbak waar ook Harold de Helikopter™ vliegt. In de dansstudio van Angelina Ballerina™ laten kinderen hun mooiste danspassen zien, maken muziek en versieren de boel met mooie bloemen.

Roller Disco

In Mattel Play! Sevenum krijgen ouders alle ruimte om met hun kinderen mee te ontdekken en te spelen. Bouw samen de mooiste bouwwerken met Mega Bloks en duik in het zwembad met de mooie gekleurde blokken. Op de eerste verdieping vind je Mega Construx™, om verder te bouwen en je bouwwerk testen met een aardbevingssimulator of in de green screen ruimte een animatiefilm maken. In de Roller Disco bindt iedereen de rolschaatsen onder voor een rondje op de maat van hippe muziek. Leuk voor jong en oud!

Neem je vriendjes mee naar Mattel Play! Sevenum voor een kinderfeestje en ontdek de wereld van de televisiehelden samen. En smul van chips, frietjes en ijs! Ook voor schoolreisjes is Mattel Play! Sevenum heel geschikt - stoere bovenbouwers kunnen ook op avontuur in The Portal Sevenum.

Tip: Mattel Play! Sevenum is onderdeel van Fun & Entertainment Center Sevenum, met een Foodcourt met elf restaurants en The Portal Sevenum.

Mattel Play! Sevenum in Sevenum leent zich ook goed voor een kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

Speel je favoriete tv-held bij Mattel Play! Sevenum - GESLOTEN