Poppentheater Tingeling
Poppentheater Tingeling

Poppentheater Tingeling komt graag naar je toe met hun poppen en decor. Op school, op een bedrijf of voor een kinderpartijtje: de poppen maken er onder aanvoer van kabouter Tingeling een feestje van! En dat doen ook de speelsters, tante Tingeling en tante Toedeloe. Vrolijk verkleed zijn zij kort een onderdeel van de voorstelling: ze leiden het verhaal in en vinden altijd wel een reden om de gordijntjes van de poppenkast te openen. Want het gaat natuurlijk om wat in de poppenkast gebeurt.

Je kunt ook naar Poppentheater Tingeling toe, in het blauwe thuistheater in Beuningen. De voorstellingen daar draaien vaak om een thema die te maken heeft met de tijd van het jaar. Met de lente of de zomer bijvoorbeeld, of met vakantie, Pasen, Sinterklaas en Kerst. Oh, en met ridders! Die zorgen altijd wel voor avontuur, toch? En ook hier zie je vaak de vrolijke kabouter Tingeling opduiken.

De voorstellingen zijn meestal voor kinderen van drie tot en met zes jaar, soms van vier tot en met zeven jaar. Ze duren ongeveer 45 minuten. Er zijn ook een aantal peutervoorstellingen van ongeveer dertig minuten.

Poppentheater Tingeling in Beuningen leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 5,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

 Bezoek www.poppentheatertingeling.nl

Poppentheater Tingeling
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.