Uitstapjes vlakbij Poppentheater Tingeling

Paintball Nijmegen

nijmegen, Gelderland (3.56km)  -  De balletjes verf vliegen om je oren: het lijkt wel oorlog! Ervaar deze spanning bij Paintball Nijmegen. Het park ligt aan de A73 en is gemakkelijk bereikbaar.

Watergoed in Valburg

valburg, Gelderland (4.09km)  -  Evenementenlocatie WaterGoed in Valburg is de plek waar zakelijke evenementen worden gecombineerd met sportieve en avontuurlijke activiteiten.

Museumboerderij Den Tip

herveld, Gelderland (4.39km)  -  Museumboerderij Den Tip is in 1734 gebouwd op een terp. En wie nu het boerenerf opstapt, ziet hoe de boer en boerin er vroeger leefden. Zonder waterleiding en wasmachine, maar met een waterput en een oude wastobbe.

Planet Awesome

nijmegen, Gelderland (4.4km)  -  Planet Awesome heeft veel opties voor een onvergetelijke middag! Stap in een kart en daag je vrienden uit voor een wedstrijdje, gooi strike na strike op de bowlingbaan of stap in de wereld van VR.

Schaatsbaan Triavium

nijmegen, Gelderland (4.8km)  -  Triavium in Nijmegen heeft maar liefst drie verschillende ijsbanen verdeeld over twee verdiepingen. De schaatsbaan is 333 meter lang. In het ijshockeystadion speelt ijshockeyclub Nijmegen haar thuiswedstrijden.

GRIP Nijmegen

nijmegen, Gelderland (4.83km)  -  Strek de benen tijdens een uurtje klimmen bij GRIP Nijmegen. Beginners en gevorderden kunnen zich op deze wanden helemaal uitleven.

Het Hof van Kaatje

wijchen, Gelderland (4.96km)  -  Het Hof van Kaatje is veel meer dan alleen een kinderboerderij. Speel ook een potje jeu des boules, maak een ritje met de huifkar of leef je uit in de speeltuin. Er is ook een Bed & Breakfast.

De Tempelhof

winssen, Gelderland (4.96km)  -  Bezoek kunstgalerie de Tempelhof en leer alles over moderne beeldende kunst. Ontdek het Leven als Quantum-Art, een groeiproces van ik naar wij.

Kinderboerderij 't Boerke

nijmegen, Gelderland (5.03km)  -  Beleef de gezellige beestenboel op Kinderboerderij 't Boerke. Er zijn hier pony's, pauwen, muizen, konijnen en cavia's. Ook is er een bijenkast, een aquarium en een volière met mooie vogels.

De Achtertuin

nijmegen, Gelderland (5.15km)  -  Net buiten het centrum van Nijmegen vind je stadsoase 'De Achtertuin'. Op dit pop-up-terras op het voormalig industrieterrein Vasim drink je een koud biertje, geniet je van een heerlijk wijntje en eet je verrassend goed.

Viking Adventures Klimpark

nijmegen, Gelderland (5.34km)  -  Klaar voor een adrenalinekick die nog weken lang door je lichaam zindert? Kom naar Zips en Ropes en probeer alle attracties uit. Van een vrije val, een dollemansrit op een schommel tussen de bomen en een razendsnelle zipline.

Monkey Town Wijchen

wijchen, Gelderland (5.37km)  -  Klimmen en klauteren als een echte aap doe je in Monkey Town Wijchen. Genieten geblazen voor kinderen tot en met veertien jaar.

Sunset March

nijmegen, Gelderland (5.42km)  -  De indrukwekkende Sunset March is een dagelijks eerbetoon aan de militairen die gevochten hebben voor de vrijheid van Nederland.

FunZone Nijmegen

oosterhout, Gelderland (5.46km)  -  In Oosterhout is een kinderspeelparadijs waar kinderen zich eindeloos vermaken. Kom ook spelen, klauteren en ontdekken bij FunZone Nijmegen!

Thermen Berendonck

wijchen, Gelderland (5.76km)  -  In Thermen Berendonck beleef je een dagje wellness met een oosters tintje. Sauna's, baden, bronnen en betoverende tuinen: hier kom je tot rust in Arabische sferen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Poppentheater Tingeling