Zwembad De Plons

beuningen, Gelderland (0.99km)  -  Geniet met vrienden of familie van een heerlijk ontspannen dagje in het water bij Zwembad De Plons.

Van 't Lindenhoutmuseum

nijmegen, Gelderland (3.2km)  -  Johannes van 't Lindenhout bekommerde zich om de weeskinderen van de stad Nijmegen. Zijn Weezeninrichting groeide uit tot Kinderdorp Neerbosch, waar zo'n 1100 kinderen woonde. Werp een blik in hun bestaan in het Van 't Lindenhoutmuseum.

Paintball Nijmegen

nijmegen, Gelderland (3.56km)  -  De balletjes verf vliegen om je oren: het lijkt wel oorlog! Ervaar deze spanning bij Paintball Nijmegen. Het park ligt aan de A73 en is gemakkelijk bereikbaar.

Watergoed in Valburg

valburg, Gelderland (4.09km)  -  Evenementenlocatie WaterGoed in Valburg is de plek waar zakelijke evenementen worden gecombineerd met sportieve en avontuurlijke activiteiten.

Museumboerderij Den Tip

herveld, Gelderland (4.39km)  -  Museumboerderij Den Tip is in 1734 gebouwd op een terp. En wie nu het boerenerf opstapt, ziet hoe de boer en boerin er vroeger leefden. Zonder waterleiding en wasmachine, maar met een waterput en een oude wastobbe.

Planet Awesome

nijmegen, Gelderland (4.4km)  -  Planet Awesome heeft veel opties voor een onvergetelijke middag! Stap in een kart en daag je vrienden uit voor een wedstrijdje, gooi strike na strike op de bowlingbaan of stap in de wereld van VR.

Schaatsbaan Triavium

nijmegen, Gelderland (4.8km)  -  Triavium in Nijmegen heeft maar liefst drie verschillende ijsbanen verdeeld over twee verdiepingen. De schaatsbaan is 333 meter lang. In het ijshockeystadion speelt ijshockeyclub Nijmegen haar thuiswedstrijden.

GRIP Nijmegen

nijmegen, Gelderland (4.83km)  -  Strek de benen tijdens een uurtje klimmen bij GRIP Nijmegen. Beginners en gevorderden kunnen zich op deze wanden helemaal uitleven.

Het Hof van Kaatje

wijchen, Gelderland (4.96km)  -  Het Hof van Kaatje is veel meer dan alleen een kinderboerderij. Speel ook een potje jeu des boules of maak een ritje met de huifkar.

De Tempelhof

winssen, Gelderland (4.96km)  -  Bezoek kunstgalerie de Tempelhof en leer alles over moderne beeldende kunst. Ontdek het Leven als Quantum-Art, een groeiproces van ik naar wij.

Kinderboerderij 't Boerke

nijmegen, Gelderland (5.03km)  -  Beleef de gezellige beestenboel op Kinderboerderij 't Boerke. Er zijn hier pony's, pauwen, muizen en konijnen. Ook is er een bijenkast, een aquarium en een volière met mooie vogels.

Jumpsquare Nijmegen

nijmegen, Gelderland (5.09km)  -  Kom gezellig een dagje jumpen bij Jumpsquare Nijmegen, een indoor trampolinepark met veel verschillende attracties. Verken de High Performance MaxAir Trampolines waarop je extra hoog kunt jumpen vanwege de speciale springveren.

De Achtertuin

nijmegen, Gelderland (5.15km)  -  Net buiten het centrum van Nijmegen vind je stadsoase 'De Achtertuin'. Op dit pop-up-terras op het voormalig industrieterrein Vasim drink je een koud biertje, geniet je van een heerlijk wijntje en eet je verrassend goed.

Viking Adventures Klimpark

nijmegen, Gelderland (5.34km)  -  Klaar voor een adrenalinekick die nog weken lang door je lichaam zindert? Kom naar Zips en Ropes en probeer alle attracties uit. Van een vrije val, een dollemansrit op een schommel tussen de bomen en een razendsnelle zipline.

Monkey Town Wijchen

wijchen, Gelderland (5.37km)  -  Klimmen en klauteren als een echte aap doe je in Monkey Town Wijchen. Genieten geblazen voor kinderen tot en met veertien jaar.

Sunset March

nijmegen, Gelderland (5.42km)  -  Tijdens Operatie Market Garden sneuvelden 48 Amerikaanse soldaten rond Nijmegen en dit wordt dagelijks herdacht met de indrukwekkende Sunset March.

FunZone Nijmegen

oosterhout, Gelderland (5.46km)  -  In Oosterhout is een kinderspeelparadijs waar kinderen zich eindeloos vermaken. Kom ook spelen, klauteren en ontdekken bij FunZone Nijmegen!

Recreatiegebied Berendonck

wijchen, Gelderland (5.48km)  -  Recreatiegebied Berendonck heeft een mooie plas waar bezoekers ontspannen kunnen zwemmen, wandelen, vissen, golfen, paardrijden of duiken.

Groepsaccommodatie De Puitenburgh

leur, Gelderland (5.63km)  -  Groepsverblijf De Puitenburgh in Leur lijkt van de buitenkant een oude boerderij. Binnen is het een eigentijdse accommodatie met moderne voorzieningen.

Thermen Berendonck

wijchen, Gelderland (5.76km)  -  In Thermen Berendonck beleef je een dagje wellness met een oosters tintje. Sauna's, baden, bronnen en betoverende tuinen: hier kom je tot rust in Arabische sferen.

BurgGolf Wijchen

wijchen, Gelderland (5.95km)  -  BurgGolf in Wijchen heeft veel verschillende faciliteiten. Sla een balletje op een van de vele banen of speel een spelletje FootGolf!

RG Wijchen - massage en therapie

wijchen, Gelderland (5.98km)  -  Geniet bij RG Wijchen van massages en laat de stress en spanning van alledag uit uw lichaam masseren. De vele massages zijn een weldaad voor lichaam en geest!

Binnenvaartmuseum Nijmegen

nijmegen, Gelderland (6.03km)  -  Bezoek het Binnenvaartmuseum in Nijmegen en ontdek de boeiende geschiedenis van de binnenscheepvaart aan boord van de Jos Vranken.

Nederlands Wijnmuseum

Nederlands Wijnmuseum

Entreeticket met korting Ontdek alles over wijn in het Nederlands Wijnmuseum. Volg een rondleiding door het museum en vind de vinoloog in jezelf. Of boek een luxe proeverij en leer verschillende wijnen drinken als een pro!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Poppentheater Tingeling