Uitstapjes vlakbij Golfhuisje Plasmolen

Pannenkoekenrestaurant Den Tol Plasmolen

plasmolen, Limburg (0.46km)  -  Geniet van de lekkerste pannenkoeken in het trendy pannenkoekenrestaurant Den Tol in Plasmolen. Zin in een simpele pannenkoek met suiker of ga je voor een gevulde pannenkoek met zalm, sla en mosterd-dillesaus?

elke dag geopend 

Bowling Plasmolen

plasmolen, Limburg (0.63km)  -  Rol gezellig een balletje met collega's of vier je verjaardag. Bij Bowling Plasmolen beleef je een onvergetelijke tijd.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Pannekoekenbakker Plasmolen

plasmolen, Limburg (0.64km)  -  Kom naar Limburg en geniet van een van de 250 verschillende pannenkoeken bij de Pannekoekenbakker in Plasmolen. Ook biedt de Pannekoekenbakker arrangementen aan. Leuk voor een familiedag, kinderfeestje of bedrijfsuitje.

elke dag geopend 

Recreatiegebied Mookerplas

plasmolen, Limburg (0.98km)  -  Recreatiegebied De Mookerplas is een verademing voor watersportliefhebbers. Kanoën, roeien, zeilen, surfen: het kan hier allemaal!

elke dag geopend 

Eethuis De Diepen

milsbeek, Limburg (1.89km)  -  Sluit een fiets- of wandeltocht af met een overheerlijke pannenkoek bij eethuis De Diepen in het Limburgse Milsbeek en beleef het sentiment van vroeger met een oud-Hollands spel.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Op avontuur met de solex, step of sloep: net even anders

mook, Limburg (3.11km)  -  Peddel door het water of bungel met je voeten over de reling. Met Dolfijn Watersport & Recreatie geniet je van activiteiten in de Noord-Limburgse natuur. Van vaartochten tot handboogschieten, maar dan nét even anders.

vandaag nog gesloten, geopend 5 april t/m 16 oktober 

Wandelroute De Twee Schansen

mook, Limburg (3.32km)  -  Struin door het heidegebied De Heumense Schans en ontdek de aarden vestingswerken van het Limburgse landschap.

elke dag geopend 

Wandelroute De Mookerheideroute

mook, Limburg (3.32km)  -  Volg de rode palen en sta oog in oog met Drentse Heideschapen en Schotse Hooglanders op De Mookerheide.

elke dag geopend 

Wijnhoeve de Colonjes

groesbeek, Gelderland (3.49km)  -  Altijd al eens willen weten hoe biologische wijn wordt gemaakt? Tijdens een rondleiding op wijnhoeve de Colonjes in Groesbeek kom je alles te weten!

elke dag geopend 

Nederlands Wijnbouwcentrum

groesbeek, Gelderland (3.49km)  -  Leer alles over wijn, volg een interessante workshop en proef echte Groesbeekse wijnen in het Nederlands Wijnbouwcentrum!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Boerengolf De Horst

groesbeek, Gelderland (4.1km)  -  Trek die boerenkiel maar uit de kast en de klompen uit het stof. Zet je beste Hollandse boerenbeentje voor en ga boerengolven tussen de koeien!

elke dag geopend 

Luxe vergaderlocatie in Brabant, mét overnachting!

oeffelt, Noord-Brabant (4.26km)  -  Maak van een vergadering een ontspannen dagje in de Brabantse natuur. Bij De Heide is een vergadering productief, door de omgeving en de heerlijke hapjes en drankjes.

elke dag geopend 

Dagje historisch Groesbeek

groesbeek, Gelderland (4.47km)  -  Groesbeek in Gelderland was al in de Romeinse tijd bewoond. De sfeervolle stad vraagt om een bezoek.

elke dag geopend 

Wandelen vanaf Vesting 't Genneperhuis

gennep, Limburg (4.83km)  -  Kuier op je gemak vanuit het centrum van Gennep naar de ruïne Vesting 't Genneperhuis en zie voor je ogen de geschiedenis tot leven komen.

elke dag geopend 

Museum Het Petershuis

gennep, Limburg (4.84km)  -  Museum Het Petershuis beschikt over een collectie van archeologische en hedendaagse voorwerpen uit de regio. Het museum vormt een belangrijk onderdeel van de historie van Gennep.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Stadswandeling door Gennep

gennep, Limburg (4.87km)  -  Ontdek te voet de rijke geschiedenis van het charmante Limburgse Gennep. Wandel langs kunstwerken en plof onderweg neer op een terrasje.

elke dag geopend 

Vrijheidsmuseum: welke keuzes maak jij in oorlogstijd?

groesbeek, Gelderland (5.4km)  -  Ontdek de gevolgen van oorlog en het belang van vrijheid bij het Vrijheidsmuseum in Groesbeek. Maak kennis met de verhalen van soldaten en van gewone mensen in ongewone omstandigheden. Wat zou jij doen en welke keuzes zou jij maken in hun plaats?

elke dag geopend 

Pitch&Putt Golf Molenhoek

molenhoek, Limburg (5.6km)  -  Pitch&Putt Molenhoek is voor Nederlandse begrippen een erg 'buitenlandse baan'. Dat komt door de hoogteverschillen van het Limburgse heuvelland. Dat maakt het golfen extra uitdagend!

's maandags gesloten 

Imkerij Immenhof

heumen, Gelderland (5.62km)  -  Bij Imkerij Immenhof is alle informatie te vinden over de honingbij. Naast de informatie van het bezoekerscentrum, worden er ook lezingen gegeven. Pas op dat je niet (aan)gestoken wordt!

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Zakelijke evenementen in klooster Roepaen

ottersum, Limburg (6.11km)  -  Vlak onder Nijmegen, aan de rand van het mooie Reichswald, ligt het gerenoveerde kloostercomplex Roepaen. De ideale plek voor een succesvol zakelijk evenement.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Golfhuisje Plasmolen