Spannende rondvaart voor kinderen door de Amsterdamse grachten

Ahoy maatje! Ik ben Sjonnie, een stoere Amsterdamse muis. Ik wil mijn vriend Harold helpen zijn angst voor water te overwinnen en een schip op het droge te vinden. Daarvoor zoek ik Zoetwaterpiraten! Ga jij met ons mee op avontuur?

Terwijl de ouders luisteren naar een eigen verhaal, nemen de vrienden Sjonnie en Harold kinderen mee op avontuur in een eigen audiotour! Pak de Zoetwaterpiratenkijker en spot alle dieren in de stad, herken de watergeluiden en ontwerp een schip-huis of een familiewapen voor Harold. Word een echte Zoetwaterpiraat!


Rondvaart voor de hele familie

Het spannende, interactieve avontuur is bij ieder kinderkaartje (5 tot en met 12 jaar) inbegrepen, zonder extra kosten, en bestaat uit een audiotour, bijbehorend opdrachtenboekje, potloden en een piratenkijker. En met gratis oordopjes om het verhaal te beluisteren. Via de gratis oordopjes kies je zelf welke taal je wilt horen. En behalve de taal kunnen de volwassenen ook een eigen verhaal kiezen! Een voorbeeld hiervan is de Rembrandt Rondvaart, een verhaal dat het uitzicht aan boord koppelt aan het leven van Rembrandt. Waar woonde hij en waar schilderde hij de beroemde Nachtwacht? Deze rondvaart neemt je mee naar het verleden. Alle verschillende verhalen kun je zelf downloaden via de gratis Blue Boat Guide app.

Blue Boat Company vaart 365 dagen per jaar. In de zomer met open dak of lekker in het zonnetje op het achterdek en in de winter met centrale verwarming, dus het is altijd behaaglijk. Zes van de boten zijn voorzien van een rolstoellift.

De rondvaarten van Blue Boat Company in Amsterdam lenen zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Kinderen kijken hun ogen uit. Foto: Blue Boat Company

Samen de opdrachten oplossen. Foto: Blue Boat Company

Kinderen kijken hun ogen uit. Foto: Blue Boat Company

Kinderen kijken hun ogen uit. Foto: Blue Boat Company

Kinderen kijken hun ogen uit. Foto: Blue Boat Company

Piraatjes gezocht! Foto: Blue Boat Company

Kinderen kijken hun ogen uit. Foto: Blue Boat Company

Het mooie Amsterdam. Foto: Blue Boat Company