Speel een spannend toernooi in Europa's grootste virtual reality center
Enversed Entertainment

Even helemaal eruit? Ga dan met je vrienden of familie naar Europa's grootste virtual reality center: Enversed in Eindhoven. Verslaan jullie je vijanden in een futuristische wereld? En wie is de beste boogschutter van de groep? Dankzij de grote variatie aan games verveel je je geen moment!

Unieke games

Enversed heeft maar liefst 9 VR-Rooms, allemaal met unieke games die door het team van Enversed zelf gemaakt zijn. Overwin je hoogtevrees door op een smalle balk op dertig meter hoogte te staan, bak samen stapels hamburgers in een druk restaurant en waag je aan spannende shooters. Of ga voor een escaperoom toernooi en speel allemaal tegelijk dezelfde VR Escape Adventure. Welk team ontsnapt het eerst aan Medusa of uit een pyramide? Game ervaring is absoluut niet nodig, want het team van Enversed begeleidt jullie van begin tot eind.

Dubbel van het lachen

Even niet zelf aan het gamen? Neem een lekker drankje, plof neer op een van de comfortabele banken in de VR-Rooms en bekijk op de schermen hoe anderen het ervan af brengen. Voor je het weet roep je aanwijzingen of lig je dubbel om wat je ziet. Tot je zelf weer aan de beurt bent om te proberen puzzels op te lossen of een spirit te verslaan.

Compleet uitje met alles erop en eraan

Bepaal helemaal zelf hoe jullie virtuele groepsuitje eruit komt te zien. Kies de games en combineer dit met hapjes en drankjes. Of ga voor een lunch, borrel of diner in het mooie horeca gedeelte met uitzicht op de VR Rooms. Een combinatie met een andere activiteit is ook mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Escape Dinner of een interessante lezing over wat allemaal met VR mogelijk is?

Enversed Entertainment in Eindhoven leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.enversed.com

Samenwerken is belangrijk. Foto: Enversed
Virtual reality is hartstikke cool! Foto: Enversed
Samenwerken is belangrijk. Foto: Enversed
Samenwerken is belangrijk. Foto: Enversed
Samenwerken is belangrijk. Foto: Enversed
Speel samen met anderen. Foto: Enversed
Samenwerken is belangrijk. Foto: Enversed
Je teamgenoten kijken mee op een scherm. Foto: Enversed
Samenwerken is belangrijk. Foto: Enversed
Speel met of juist tegen elkaar. Foto: Enversed
Samenwerken is belangrijk. Foto: Enversed
Op een scherm zien anderen je bewegingen. Foto: Enversed