Bij Joyce - GESLOTEN




Bij Joyce - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Bij Joyce begon ooit als de eerste tostibar van Veenendaal, De Tostikamer. Inmiddels is de naam veranderd en staat er nog veel meer op het menu! Wanneer je Bij Joyce binnenstapt is het echt tijd voor ontspanning. En wat is beter dan ontspannen onder het genot van een heerlijke lunch, een frisse salade of een lekker taartje? De menukaart van Bij Joyce staat er vol mee. Van een gewone tosti met kaas en ham tot wel hele bijzondere keuzes. Wat dacht je bijvoorbeeld van de tosti 'The Funky Chicken' met kippendijen, cheddarkaas, rode ui, appel en chilipeper of het broodje 'Guacamole Song' met avocado, gekookt ei, rucola, alfalfa en yoghurt-bieslookdressing?

Bij Joyce laat ook mensen met dieetwensen van een broodje, tosti of taartje genieten. Glutenvrij, vegetarisch, veganistisch en halal; Bij Joyce heeft het allemaal! Bij Joyce beschikt zelfs over een mobiele Tostikar, zodat je op jouw feestje ook van heerlijke tosti's kunt genieten.

Bij Joyce - GESLOTEN in Veenendaal leent zich ook goed voor een high of afternoon tea. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek bij-joyce.com

Bij Joyce - GESLOTEN
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.