1

Strijden om de erfenis? Originele familiedag uitjes van Stad Unique


-advertentiepositie-Strijden om de erfenis? Originele familiedag uitjes van Stad Unique

Met de spannende en voordelige groepsuitjes van Stad Unique zet je een onvergetelijke familiedag neer! Je hebt keuze uit allerlei arrangementen in bijna veertig steden in Nederland, België en Duitsland. Kiezen jullie ervoor om als één happy family iets leuks te doen, of wordt het juist ellebogenwerk om tante Tineke te slim af te zijn?

WhatsApp Moordtocht

Er is een moord gepleegd! Pam pam pam... Ben jij de Sherlock van de familie tijdens jullie zoektocht naar gerechtigheid? Alleen met een sterk staaltje detectivewerk lukt het jullie om de spannende WhatsApp Moordtocht te voltooien. Per mail krijg je aanwijzingen toegestuurd, die je helpen bij het identificeren van het slachtoffer en de dader én die je langs de hotspots van de stad brengen. Een mooie combi van crime fighting en sightseeing!

De Erfenis

Het is triest, maar waar: jullie stinkend rijke oudoom Hendrikus Bernardus van Barneveld heeft het loodje gelegd. Er is geen tijd om te rouwen, want er staat jullie een bloedstollende strijd te wachten. De familieleden moeten namelijk opdrachten voltooien om De Erfenis te verdienen. De notaris wacht jullie op in een café in de stad en legt de spelregels uit. Daarna gaat de familie in teams op pad om vragen te beantwoorden en met een speciale smartphone foto-opdrachten te doen. Na afloop kondigt de notaris aan welk team het fortuin gewonnen heeft. Leuk: de foto's krijg je na afloop toegestuurd.

Stad Unique heeft nog veel meer leuke arrangementen en activiteiten voor groepen. Bekijk meer familie uitjes van Stad Unique op de site.

 Bezoek www.stadunique.nl

Foto: Stad Unique.
Foto: Stad Unique.
Foto: Stad Unique.
Foto: Stad Unique.
Foto: Stad Unique.
Foto: Stad Unique.
Foto: Stad Unique.
Foto: Stad Unique.