1

Lightning VR Delft
Red de wereld in virtual reality bij Lightning VR Delft

VR bril: check. Geweer: check. Rugzak: check. Je bent klaar voor de ultieme strijd in VR. Ga de uitdaging aan om de mensheid te redden van zombies en aliens. Lightning VR Delft is een free-roam virtual reality experience. Dat betekent dat je hier gigantisch veel ruimte (ruim 200 m2) hebt om rond te lopen, waardoor de virtual reality experience levensecht lijkt. Zodra je de virtual reality bril opzet, beland je in een andere wereld.

 Bezoek www.lightningvr.com

Virtual reality games

Met twee tot zes andere spelers, werk je samen om de missie tot een goed einde te brengen. Sterk teamwork is daarbij essentieel en een goede tactiek is onmisbaar. Kies tegen wie je het opneemt en trek vervolgens een half uur lang ten strijde. Zet je met je team de high score neer? De games zijn leuk voor kinderen van 10 jaar en ouder.

  • Toon Strike: In deze spannende game ga je de strijd aan met kwaadaardige wezentjes. Bescherm de inwoners van de stad en herstel de orde. Dit spel is heel geschikt voor beginners.
  • Overrun: Ga in deze avonturen op jacht naar de zombies die ontsnapt zijn uit het laboratorium van Dr. Dracarev. Speel meerdere levels. Geen die hard gamer? Geen probleem! Het spel past zich automatisch aan aan het niveau van de speler.
  • Overrun Stage II: In dit vervolg op 'Overrun' duikt de spoorloze Dr. Dracarev opeens weer op, zo lijkt het. Verzamel bewijsmateriaal, neutraliseer de wezens en zorg dat de de doctor niet ontsnapt.
  • Strike Team Delta: Kruip in de huid van een marinier. Er zijn buitenaardse wezens geland op aarde. Doorzoek verschillende crash sites op zoek naar meer informatie om de mensheid te redden. Dit spel is vooral leuk voor de meer ervaren VR-speler.

Napraten met een hapje en drankje

Nadat je je bril en geweer weer hebt teruggehangen, is er natuurlijk genoeg om over na te praten. Bestel een koud biertje en een portie bitterballen in het gezellige café en kom even bij van alle indrukkingen en de overweldigende ervaring. Nog niet uitgespeeld? Ga dan voor een wedstrijdje pool of een ouderwets potje flipperen.

Lightning VR Delft in Delfgauw leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, kinderfeestje (vanaf € 12,95 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.lightningvr.com

Samenwerking is key. Foto: © Lightning VR
Samenwerking is key. Foto: © Lightning VR
Stap binnen in een andere wereld. Foto: © Lightning VR
Stap binnen in een andere wereld. Foto: © Lightning VR
Kom bij van de ervaring met een koud biertje. Foto: © Lightning VR
Kom bij van de ervaring met een koud biertje. Foto: © Lightning VR
Een gave groepsactiviteit. Foto: © Lightning VR
Een gave groepsactiviteit. Foto: © Lightning VR
Trek ten strijde. Foto: © Lightning VR
Trek ten strijde. Foto: © Lightning VR

-advertentiepositie-