Tips voor een gezellig dagje uit met pubers

Sportieve uitjes | Redactioneel door

Zenuwslopende escaperooms en selfies met celebrity's

12 maart 2017 Landelijk Een gezellig dagje uit met je puber, maar waar naartoe? Bezoek samen een spannend museum of laat je opsluiten met je soms wat knorrige puber in de hoop nader tot elkaar te komen. Selfies nemen met beroemdheden kan zoon- of dochterlief ook vast waarderen! Wij geven tips voor een geslaagd dagje uit met pubers.

Foto 1. Speel een zenuwslopend spel in een escaperoom. Foto: The Escape Hunt Experience Maastricht.

Ontrafel het mysterie in een escaperoom

MAASTRICHT - Laat je samen opsluiten in een escaperoom en ga op zoek naar aanwijzingen, raadsels en mysteries. Uhm, opgesloten met mijn humeurige puber, is dat wel zo'n goed idee? Ja! Want in een escaperoom draait alles om een goede samenwerking. Een perfecte kans dus om wat dichter tot elkaar te komen. En uiteraard is het doel dat jullie uiteindelijk binnen de tijd uit de kamer weten te ontsnappen. Je puber is gegarandeerd voor dit spannende uitje te porren. Bij de Escape Hunt Experience in Maastricht mag je al vanaf twaalf jaar meedoen! Kies uit een van de drie thema's: Deadly Family Affair, The Missing Maiden en Shipwrecked at Cannibal Cove. Allemaal even spannend en helemaal gericht op de beleving. Daar kan geen film of Netflix-serie aan tippen!

Tip: ontvang 10% korting bij The Escape Hunt Experience in Maastricht. Bekijk nog meer leuke escaperooms in Nederland.

Bezoek een spannend museum

OVERLOON - Bij het woord 'museum' krijgen de meeste koppige pubers als kriebels, want 'musea zijn saai'. Grote kans dat die mening wordt bijgesteld als je je puber meesleurt naar Oorlogsmuseum Overloon. In de nieuwe interactieve tentoonstelling 'Nederland in de Tweede Wereldoorlog' verplaats je je in de huid van zowel NSB'ers en verzetsstrijders als de slachtoffers. Laagdrempelig voor kinderen en tieners en natuurlijk leerzaam! En in het gigantische museum zijn ruim 150 oorlogsvoertuigen te vinden die in de Tweede Wereldoorlog gebruikt zijn.

Tip: ontvang 15% korting per ticket voor Oorlogsmuseum Overloon.

Op de foto met celebrity's

AMSTERDAM - Van een ontmoeting met de paus tot buikspieren trainen met David Beckham of op de catwalk lopen met Doutzen Kroes. In Madame Tussauds vind je een museum vol met grootheden uit de geschiedenis, popidolen, filmsterren, royalty's en topsporters. Genoeg selfiemateriaal dus! Gezien de centrale locatie van dit wassenbeeldenmuseum, kun je er meteen een dagje Amsterdam van maken en bijvoorbeeld BN'ers spotten in de P.C. Hooftstraat.

Meer tips voor tieners

Foto 2. Ga op de foto met je favoriete sterren. Foto: Madame Tussauds.
Foto 3. Speel een zenuwslopend spel in een escaperoom. Foto: The Escape Hunt Experience Maastricht.
Maak kennis met zowel de bezetter als de verzetsstrijder in Oorlogsmuseum Overloon.
Laatst gewijzigd: 2019-03-13 08:31:45 · Gepubliceerd: 2017-03-10 10:24:18 - 25977