Beers & Barrels Oudegracht

Beers & Barrels Oudegracht

Borrel of dineer aan de gezellige Oudegracht onder het genot van een biertje. Bij Beers & Barrels staat de kaart er vol mee! Van wit tot alcoholvrij en van tripel tot fruitbier. Extra speciaal is dat er ook lokale biertjes op de kaart staan; gebrouwen in Utrecht, Amersfoort of Houten. Ben je geen bierliefhebber? Op de kaart zijn ook verschillende wijnen, cocktails en frisdranken te vinden.

Op de menukaart vind je vooral burgers en steaks, maar een lekkere bowl of burrito behoort ook tot de mogelijkheden. Voor vegetariërs biedt Beers & Barrels verschillende opties. Ook mensen met een allergie of intolerantie kunnen goed bij Beers & Barrels terecht. Zo vind je glutenvrije biertjes op de kaart en maakt de kok je burger in een handomdraai glutenvrij.

Heb je een feestje te vieren? Beers & Barrels heeft verschillende taptafels waar je je eigen bier kan tappen. Het bier wordt gewogen en betaal je per kilogram; uniek in Nederland! Ook kan je kiezen voor een High Beer, de stoere tegenhanger van de High Tea. Dit is een proeverij van verschillende bieren geserveerd met heerlijke borrelhapjes.

Beers & Barrels Oudegracht in Utrecht leent zich ook goed voor een high of afternoon tea. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Beers & Barrels Oudegracht

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.