Beers & Barrels at the Harbour

Beers & Barrels at the Harbour

Borrel of dineer onder het genot van een biertje bij Beers & Barrels in Utrecht. De kaart staat er vol mee! Van wit tot alcoholvrij en van tripel tot fruitbier. Ben je geen bierliefhebber? Op de kaart zijn ook verschillende wijnen, cocktails en frisdranken te vinden.

Op de menukaart vind je vooral burgers en steaks, maar een lekkere bowl of burrito behoort ook tot de mogelijkheden. Voor vegetariërs biedt Beers & Barrels verschillende opties. Ook mensen met een allergie of intolerantie kunnen goed bij Beers & Barrels terecht. Zo vind je glutenvrije biertjes op de kaart en maakt de kok je burger in een handomdraai glutenvrij.

Heb je een feestje te vieren? Beers & Barrels heeft verschillende taptafels waar je je eigen bier kan tappen. Het bier wordt gewogen en betaal je per kilogram; uniek in Nederland! Ook kan je kiezen voor een High Beer, de stoere tegenhanger van de High Tea. Dit is een proeverij van verschillende bieren geserveerd met heerlijke borrelhapjes.

Beers & Barrels at the Harbour in Utrecht leent zich ook goed voor een high of afternoon tea. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Beers & Barrels at the Harbour

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.