Futuristisch bowlen en e-karten bij ZERO55 Apeldoorn

Bij ZERO55 Apeldoorn aan de Dubbelbeek vind je allerlei toffe activiteiten onder één dak. Kom elektrisch karten, waag je aan glow bowling of ga voor een potje lasertag. Beleef avonturen in virtual reality in de VR Arena of ontsnap uit een van de Mini Escape Rooms. Er is ook een leuke klimwand met special effects. Boek een losse activiteit of combineer ze met elkaar voor een dagvullend groepsuitje.

Elektrisch karten

De 320 meter lange kartbaan van ZERO55 Apeldoorn ligt deels binnen en deels buiten, wat uniek is in Nederland. Omdat het elektrische karts zijn, heb je vanaf het eerste moment dat je het gaspedaal indrukt gelijk lekker veel power. Vanaf het terras kun je de karts voorbij zien racen.

Futuristisch bowlen

De Glow Bowlingbanen van ZERO55 lijken wel bowlingbanen uit de toekomst. Je speelt met een eigen avatar en elke baan heeft toffe special effects. Zo lijkt het op de VIP-banen alsof je bowlingbal door het water rolt. Bij kindjes gaan de goten omhoog, bij volwassen spelers gaan ze automatisch naar beneden. En wat nog het fijnst is: je mag je eigen schoenen aan houden!

Futuristisch bowlen en e-karten bij ZERO55 Apeldoorn in Apeldoorn leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: ZERO55.

Foto: ZERO55.

Foto: ZERO55.

Foto: ZERO55.

Foto: ZERO55.

Foto: ZERO55.

Foto: ZERO55.

Foto: ZERO55.

Foto: ZERO55.

Foto: ZERO55.