ZERO55 Apeldoorn
Futuristisch bowlen en e-karten bij ZERO55 Apeldoorn

Bij ZERO55 Apeldoorn vind je allerlei toffe activiteiten onder één dak. Kom elektrisch karten, waag je aan glow bowling of ga voor een potje lasertag. Beleef avonturen in virtual reality in de VR Arena of ontsnap uit een van de Mini Escape Rooms. Er is ook een leuke klimwand met special effects. Boek een losse activiteit of combineer ze met elkaar voor een dagvullend groepsuitje!

De 340 meter lange kartbaan van ZERO55 Apeldoorn ligt deels binnen en deels buiten. Dit is een unieke kartbaan: nergens anders in Nederland vind je een indoor- én outdoorbaan. Omdat er wordt gereden met elektrische karts, heb je vanaf het eerste moment dat je het gaspedaal indrukt gelijk lekker veel power. Zonder herrie en uitlaatgassen! Leuk: vanaf het terras kun je je vrienden of familie in hun karts voorbij zien racen.
Lasergamen 2.0, dat is lasertag. Een potje lasertag is net iets actiever en tactischer dan lasergame. Je schiet niet alleen op tegenstanders, maar verdient ook punten door op powerpods te mikken. Waan je in de glow in the dark Lasertag Arena in een high tech jungle. Je hebt keuze uit meerdere spannende lasertag games.
De glow bowlingbanen van ZERO55 lijken wel bowlingbanen uit de toekomst. Je speelt met een eigen avatar en elke baan heeft toffe special effects. Zo lijkt het op de VIP-banen alsof je bowlingbal door het water rolt. Bij kindjes gaan de goten omhoog, bij volwassen spelers gaan ze automatisch naar beneden. En wat nog het fijnst is: je mag je eigen schoenen aan houden!

ZERO55 Apeldoorn in Apeldoorn leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 15,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek zero55.nl

Foto: ZERO55.
Foto: ZERO55.
Foto: ZERO55.
Foto: ZERO55.
Foto: ZERO55.
Foto: ZERO55.
Foto: ZERO55.
Foto: ZERO55.
Foto: ZERO55.
Foto: ZERO55.