1

Onvergetelijk: op schoolreis in virtual reality bij Enversed!
Enversed schoolreisjes

Neem de klas mee op een supervette ontdekkingsreis door de wereld van virtual reality. Hun ogen beginnen beslist te twinkelen als ze merken dat ze mogen gamen, maar dan alsof het echt is! En ze maken meteen kennis met de nieuwste technologieën, dus win-win. Basis-, voortgezet en hoger onderwijs: Enversed zorgt voor een VR ervaring die leuk is voor alle leeftijden vanaf acht jaar.

Voor iedere leerling

Balanceren op een balk hoog boven de stad? Een sneeuwballengevecht houden in een ondergesneeuwd Scandinavië? Of een topografische reis waarbij de leerlingen zweven over de Grand Canyon en de straten van Tokyo? Enversed maakt VR pakketten op maat voor leerlingen en naar de wensen van de docent. Voor zowel basisonderwijs vanaf acht jaar als voortgezet en hoger onderwijs.

Enversed heeft negen VR Rooms om uit te kiezen voor de ultieme schooltrip. Stuk voor stuk uitgerust met de nieuwste VR technieken. Rennen, springen, kruipen: je beweegt hier écht door een andere wereld.

Strijden of samenwerken?

Bij de meeste games staat interactie hoog in het vaandel en moeten de leerlingen samenwerken. Genoeg hamburgers bakken bijvoorbeeld om een drukke hamburgertent draaiend te houden in de game Pressure Cooker. In Target Rivals gebruiken ze hun skills juist om elkaar met pijl en boog te verslaan. Maak er een toernooi van en kijk wie de beste is. Bij Enversed kan de klas tegen een gereduceerd tarief anderhalf uur lang helemaal los gaan. Ook fijn: begeleiders mogen gratis mee.

Meer weten over hoe virtual reality nou eigenlijk werkt en welke impact het heeft op de wereld om ons heen? Combineer de games met een interessante lezing of een demo over de werkwijze bij Enversed Studio's en ontdek alles over onze toekomst met VR.

Enversed schoolreisjes in Eindhoven leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek enversed.com

Laat leerlingen kennis maken met de nieuwste technieken. Foto: Enversed.
Laat leerlingen kennis maken met de nieuwste technieken. Foto: Enversed.
Een schoolreisje vol verwondering! Foto: Enversed.
Een schoolreisje vol verwondering! Foto: Enversed.
Kijken wat je teamgenootje doet. Foto: Enversed.
Kijken wat je teamgenootje doet. Foto: Enversed.
Bewegen door een andere wereld. Leuk én leerzaam. Foto: Enversed.
Bewegen door een andere wereld. Leuk én leerzaam. Foto: Enversed.