Leef je uit in virtual reality pretpark Nexxt VR

Nexxt VR

Alles wat je in virtual reality kan beleven, beleef je bij Nexxt VR. In dit VR-center vind je zoveel set-ups, spellen en nieuwe systemen - het is een echt virtual reality pretpark! Leef je uit, alleen, met vrienden of met collega’s en probeer elke ervaring in de zeven stations. Ga daarna de uitdaging aan in multiplayer games of hijs jezelf in een harnas en ren door de virtuele wereld. Iedere zes maanden verandert het aanbod van spellen en set-ups, dus je kunt blijven terugkomen bij Nexxt VR. Er wacht steeds weer een nieuwe ervaring en een competitie!

VR speeltuin

Iedere dag kan iedereen, alleen of samen, komen spelen met de uitgebreide collectie van Nexxt VR. Kun je niet wachten om al die mooie systemen uit te proberen? Boek dan een tijdvak en je hebt twee uur de tijd om zoveel mogelijk experiences en games te proberen. En om mee te doen aan de competitie! Je maakt kans op mooie prijzen. Bekijk de beschikbare tijden van de VR arcade.

Competitie met je collega's

Nexxt VR is de de perfecte speelplek voor bedrijven. Neem je collega's na het werk - of al eerder - mee voor een paar uurtjes plezier in virtual reality. Kies een tijdvak en je hebt de beschikking over alle spellen en systemen. Je kunt jezelf uitdagen door hoog op een wolkenkrabber te gaan staan of diep in de zee te duiken in de stations. Of je neemt deel aan de spannende competities en speelt met tot wel twaalf man samen! In de cross-platform set-ups kunnen de toeschouwers de persoon in de virtuele omgeving helpen door een app te downloaden en mee te spelen. Beleef samen intense virtuele ervaringen en versterk zo de onderlinge banden.

Leef je uit in virtual reality pretpark Nexxt VR in Eindhoven leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Foto: Nexxt VR

Foto: Nexxt VR

Foto: Nexxt VR

Foto: Nexxt VR

Foto: Nexxt VR

Foto: Nexxt VR

Foto: Nexxt VR

Foto: Nexxt VR