Leef je uit in virtual reality pretpark Nexxt VR - TIJDELIJK GESLOTEN

Nexxt VR

Nexxt VR is tijdelijk gesloten tot medio april 2021. Zij gaan dan weer open op een nieuwe locatie.

Alles wat je in virtual reality kan beleven, beleef je bij Nexxt VR. In dit VR-center vind je drie hypermoderne systemen met totaal verschillende ervaringen - het is een echt virtual reality pretpark! Leef je uit en geniet van de beste VR-ervaringen. Verleg je grenzen in de Fear Factory en ga daarna de uitdaging aan in multiplayer games of hijs jezelf in een harnas en ren door de virtuele wereld. Iedere zes maanden verandert het aanbod van ervaringen, dus je kunt blijven terugkomen bij Nexxt VR. Er wacht steeds weer een nieuwe ervaring!

VR speeltuin

Iedere dag kan iedereen komen spelen met de uitgebreide collectie van Nexxt VR. Kun je niet wachten om al die mooie systemen uit te proberen? Boek dan een All-in-one VR Package en je hebt twee uur de tijd om je in drie verschillende ervaringen onder te dompelen.

Competitie met je collega's

Nexxt VR is de de perfecte speelplek voor bedrijven. Neem je collega's na het werk - of al eerder - mee voor een paar uurtjes plezier in virtual reality. Je kunt jezelf uitdagen door hoog op een wolkenkrabber te gaan staan of diep in de zee te duiken in de Fear Factory. Of je neemt deel aan de spannende competities en speelt met tot wel tien man samen in de Battle Arena! In de Next Level Missions wacht alweer een nieuwe uitdaging, waar je aan moet ontsnappen of wat je juist moet veroveren... Beleef samen intense virtuele ervaringen en versterk zo de onderlinge banden.

Nexxt VR in Eindhoven leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Foto: Nexxt VR

Foto: Nexxt VR

Foto: Nexxt VR

Foto: Nexxt VR

Foto: Nexxt VR

Foto: Nexxt VR

Foto: Nexxt VR

Foto: Nexxt VR