1

Nexxt VR




Daag elkaar uit in virtual reality pretpark Nexxt VR

Spelen, grenzen verleggen of samenwerken? Sleep je collega's mee naar de fascinerende wereld van virtual reality in Nexxt VR. Hier wacht een waar virtual reality pretpark vol games, experiences en set-ups: nergens vind je zo'n uitgebreide collectie in de Benelux. Speel multiplayer games, race tegen elkaar op een bloedstollend circuit of hijs jezelf in een harnas en ren door de virtuele wereld.

Competitie met je collega's

Nexxt VR is de perfecte speelplek voor bedrijven. Neem je collega's na het werk - of al eerder - mee voor een paar uurtjes plezier in virtual reality. Boek een All-in-one VR Package en er wachten drie ervaringen in drie hypermoderne systemen. Je kunt jezelf uitdagen door hoog op een wolkenkrabber te gaan staan of diep in de zee te duiken in de Fear Factory. Of ga de strijd aan in de Battle Arena waarin je met maximaal tien man samenspeelt! In de Nexxt Level Missions gaan meerdere spelers samen op een missie. Weten ze te ontsnappen of moeten ze juist iets veroveren? In een grote ruimte bewegen alle spelers zich vrij rond, op weg naar hun doel. Extra leuk: bij het arrangement krijg je gratis onbeperkt non-alcoholische drankjes, chips, koek en candybars.

Ultieme teambuilding

De intense virtuele ervaringen versterken de banden tussen collega's nog meer dan gewone teambuildingsactiviteiten, blijkt uit onderzoek. Verleg je grenzen door spannende challenges en spellen; het aanbod wordt regelmatig vernieuwd, dus nog een keertje terugkomen is geen gek idee!

Nexxt VR in Eindhoven leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek nexxtvr.com

Een compleet nieuwe ervaring! Foto: Nexxt VR
Een compleet nieuwe ervaring! Foto: Nexxt VR
Verken samen de wereld van VR. Foto: Nexxt VR
Verken samen de wereld van VR. Foto: Nexxt VR
Werk samen in de teambuildingssessies. Foto: Nexxt VR
Werk samen in de teambuildingssessies. Foto: Nexxt VR
Ga de strijd aan op het racecircuit. Foto: Nexxt VR
Ga de strijd aan op het racecircuit. Foto: Nexxt VR