Beleef samen iets nieuws in virtual reality bij Nexxt VR

Nexxt VR

Begeef je in een onbekende wereld en doe samen nieuwe ervaringen op in virtual reality. Ren, speel en ga uitdagingen aan bij Nexxt VR, waar je de virtuele wereld samen kunt verkennen. Boek een All-in-one VR Package en je hebt twee uur de tijd voor drie verschillende ervaringen, begeleid door een operator. Balanceer op grote hoogte in de Fear Factory of duik helemaal naar de bodem van de zee. In virtual reality is alles levensecht. Ideaal: het arrangement is inclusief onbeperkt non-alcoholische drankjes, koek, chips en candybars. Kun je tussen het spelen door en na afloop even ontspannen praten en ervaringen uitwisselen.

Multiplayer of competitie

Iedere dag kan iedereen, met z'n vieren of met een grote groep, kennis maken met virtual reality. Nexxt VR heeft drie hypermoderne systemen met keuze uit verschillende spellen en ervaringen. Kies voor een belevenis in de Fear Factory, waarin je samen met je vriendinnen je grenzen verlengt. Speel een spannend spel met tot wel tien spelers tegelijk in een virtuele omgeving van de Battle Arena en voer samen een spannende missie uit in de Nexxt Level Missions. Iedere zes maanden verandert het aanbod van ervaringen, dus je kunt blijven terugkomen bij Nexxt VR. Er wacht steeds weer een nieuwe ervaring.

Samen strijden

Bij Nexxt VR vind je set-ups waarin je met wel tien personen tegelijk kunt spelen. Zo beleef je de virtuele wereld echt samen. En heb je er een leuke herinnering bij!

Nexxt VR in Eindhoven leent zich ook goed voor een vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor .

Een hele nieuwe ervaring!  Foto: Nexxt VR

Een hele nieuwe ervaring! Foto: Nexxt VR

Een hele nieuwe ervaring!  Foto: Nexxt VR

Ga de competitie aan. Foto: Nexxt VR