Ga samen elke uitdaging aan in virtual reality pretpark Nexxt VR

Nexxt VR

Wanneer was de laatste keer dat je iets voor de eerste keer deed? Stap in de unieke wereld van virtual reality in Nexxt VR. Er wacht hier een waar virtual reality pretpark op je! De nieuwste games, experiences en set-ups: nergens in de Benelux vind je zo'n uitgebreide collectie als in Eindhoven. En VR beleef je hier niet in je eentje. Hier kun je samen gamen. Trotseer challenges, daag elkaar uit op de racebaan, overwin je hoogtevrees of verken de bodem van de oceaan.

Met of tegen elkaar?

Nexxt VR is de perfecte speelplek voor bedrijven, families en vriendengroepen. Kies een tijdvak en je hebt een paar uren alle spellen en systemen tot je beschikking. Spelen doe je met of tegen elkaar. Je kunt met tot wel twaalf man samen gamen. In de cross-platform set-ups kunnen toeschouwers meekijken met de hamers en ze een handje helpen door een app te downloaden en mee te doen.Je krijgt er ook nog een drankje en wat lekkers bij!

Leuk voor elke groep

Virtual reality is een intense beleving die een band schept. Of je nu met collega's na werk wat stoom afblaast, een vriendendag organiseert of met de hele familie een dagje weg wilt: Nexxt VR heeft games en experiences voor elke groep. Groepen vanaf vier tot en met vijftig mensen kunnen zich hier uitleven. Dankzij de nieuwste multiplayer VR-systemen kun je met twaalf mensen tegelijk dezelfde virtuele wereld verkennen.

Foto: Nexxt VR

Foto: Nexxt VR

Foto: Nexxt VR

Foto: Nexxt VR