Ga samen elke uitdaging aan in virtual reality pretpark Nexxt VR

Nexxt VR

Wanneer was de laatste keer dat je iets voor de eerste keer deed? Stap in de unieke wereld van virtual reality in Nexxt VR. Er wacht hier een waar virtual reality pretpark op je! De nieuwste games, experiences en set-ups: nergens in de Benelux vind je zo'n uitgebreide collectie als in Eindhoven. En VR beleef je hier niet in je eentje. Hier kun je samen gamen. Trotseer challenges, overwin je hoogtevrees of verken de bodem van de oceaan.

Met of tegen elkaar?

Nexxt VR is de perfecte speelplek voor bedrijven, families en vriendengroepen. Boek een All-in-one VR Package en je hebt twee uur de tijd voor drie waanzinnige ervaringen. In drie hypermoderne systemen - Fear Factory, Battle Arena en Nexxt Level Missions - wacht steeds een nieuwe belevenis. Verleg je grenzen, speel met z'n tienen een spannend spel en schakel je tegenstander uit. Of voer samen een missie uit in een grote ruimte, verdeeld in verschillende kamers. Extra leuk: het arrangement is inclusief onbeperkt non-alcoholische drankjes, chips, koeken en candybars.

Leuk voor elke groep

Virtual reality is een intense beleving die een band schept. Of je nu met collega's na werk wat stoom afblaast, een vriendendag organiseert of met de hele familie een dagje weg wilt: Nexxt VR heeft games en experiences voor elke groep. Groepen vanaf vier tot en met vijftig mensen kunnen zich hier uitleven.

Foto: Nexxt VR

Foto: Nexxt VR

Foto: Nexxt VR

Foto: Nexxt VR