Kindersportcentrum Samsam

Kindersportcentrum Samsam

Samsam is het eerste 'kindersportcentrum' van de wereld. Maak kennis met 23 verschillende sporten in een sporthal van 2500 vierkante meter. Van voetbal en hockey tot basketbal, reuzetrampoline en klimmen. Voor elk kind is er wel een sport te vinden. De grootte van de velden is meestal de helft van een echt veld. En er zijn attracties die je alleen hier hebt zoals de interactieve voetbalmuur. Meet de snelheid van je schot en mik op de juiste vlakken. Klauter als een aap in de klimhal. Slinger langs de touwen of boulder omhoog langs de klimmuur. Behalve leuk is een bezoek aan Samsam ook nog eens gezond. Hier leer je op een speelse manier te rollen, schieten, vangen, springen, gooien, vallen, rennen, balanceren, draaien en klimmen. Ook kun je bij Samsam sportlessen volgen.

Kinderfeestjes


Naast de sportvelden is er ook een restaurant met kindermenu's geschikt voor elk kinderfeest. Samsam beidt verschillende arrangementen voor kinderfeestjes. Daarnaast is Samsam ook geschikt voor uitjes met school of de BSO.

Kindersportcentrum Samsam in Utrecht leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 7,50 p.p.), schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Kindersportcentrum Samsam

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.