1

Cinema Culinair
Cinema Culinair

De lichten dimmen, de film begint en het verhaal ontvouwt zich. Over chef Carl Casper die een foodtruck begint en door het zuiden van Amerika trekt. Over Julia Child die in Frankrijk koken ontdekt en een bekende tv-chef wordt. Of over de mysterieuze kok Estômago in een zinderende film met een hoofdrol voor de Braziliaanse keuken.

Feelgood movies die draaien om eten. En dat lekkere eten eet je zelf ook terwijl je de film bekijkt. Perfect getimed! Want als Julia Child haar Boeuf Bourguignon proeft, proef je met haar mee. En als chef Carl zijn Spaghetti Aglio olio met een fraaie draai van zijn vork op een bord legt, krijg je zelf ook een bord met dit gerecht. Zo zie je niet alleen de film, maar ruik en proef je hem ook. Een overheerlijke ervaring.

De meeste voorstellingen van Cinema Culinair vinden plaats in Zaal Staal, Beursplein 33 in Rotterdam. Maar ook in balzalen, hotels, restaurants en soms zelfs in een andere plaats dan Rotterdam.

Cinema Culinair in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.cinemaculinair.nl

Cinema Culinair
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.

-advertentiepositie-