Urban GRND Jump & Playground
Verveel je geen moment bij Urban GRND Jump & Playground!

Op zoek naar een of meerdere originele activiteiten voor een tof dagje uit? In het gave activity center Urban GRND Jump & Playground in Emmen is het wel haast onmogelijk om je te vervelen. Van trampolinespringen krijg je een instant happy fix: het is supergezond en je wordt er ook nog eens heel blij van. En wat dacht je van Fun Curling, Crazy Golf, Lasergame en het gezellige café inclusief arcadehal. Waarom kiezen als je het ook allemaal kunt proberen? Ga voor de All-in Experience!

Urban Jump Trampolinepark

Ga je voor een sessie vrij springen of voor een spannend potje basketbal waarbij je hoger jumpt dan een pro? Er zijn verschillende springgebieden, met elk een eigen uitdaging. Test je reactiesnelheid op de Cardio Wall, lanceer jezelf op de Big Airbag en balanceer op de Slackline. Voor diehards is er de Trick Area, waar je jumps en flips kunt aanleren of je skills kunt verbeteren. Leuk: voor de allerkleinsten is er een aparte Mini Jump, zodat ze ongestoord kunnen rondspringen zonder last te hebben van ervaren jumpers.

Playground en Urban Jump Café

Eventjes uitgesprongen? Trotseer de Playground, een indoor speelparadijs met klautertoestellen, glijbanen en luchtkussens. Of schuif in het Urban Jump Café aan voor een hapje of een drankje - en zet de beste scores neer in de arcadehal! Waag je hier onder andere aan een potje airhockey of poolen en sla een highscore op de boksbal. Er is superveel te doen bij Urban GRND Jump & Playground, ook voor groepen. Check alle arrangementen en activiteiten.

Curling, Crazy Golf en Shuffleboard

Maar behalve het grootste trampolinepark van Drenthe vind je bij Urban GRND Jump & Playground nog veel meer entertainment. Schuif je stenen zo dicht mogelijk bij de roos tijdens een wedstrijdje Curling of Shuffleboard en versla je vrienden met Urban Crazy Golf. En alsof dat nog genoeg is, opent binnenkort ook nog een lasergame arena!

Urban GRND Jump & Playground in Emmen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 14,99 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.urbanjump.nl

Foto: Urban Jump & Playground.
Foto: Urban Jump & Playground.
Foto: Urban Jump & Playground.
Foto: Urban Jump & Playground.
Foto: Urban Jump & Playground.
Foto: Urban Jump & Playground.
Foto: Urban Jump & Playground.
Foto: Urban Jump & Playground.