MacBike Amsterdam
MacBike fietsverhuur en fietsroutes door Amsterdam

Hoe verken je Amsterdam? Op de fiets natuurlijk! Veel Hollandser dan dit wordt het niet. MacBike heeft allerlei fietsroutes door de stad voor je in petto, op verschillende fietsen. Welke fiets kies jij? Trotseer de straten op een omafiets, of race samen door de stad op een grappige tandem - ook beschikbaar voor een volwassene en een kind. Of ga voor een stadse bakfiets, pas je er helemaal tussen! En met een van de elektrische fietsen ben je extra snel.

Fietstours

Liever met een gids op pad? Dat kan ook. MacBike heeft allerlei fietstours, in verschillende talen. Spaans, Engels, Nederlands; zo kan iedereen de mooiste plekjes van Amsterdam ontdekken. Er zijn lange en korte tours, of tours met een specifiek onderwerp zoals architectuur of Joods Amsterdam.

4 locaties in Amsterdam

Waar je fietstocht je ook naartoe brengt, het MacBike inleverpunt is nooit ver weg. Dat maakt je dagje uit extra flexibel. MacBike heeft namelijk vier locaties in onze hoofdstad: Centraal Station, Oosterdok, Vondelpark en Waterlooplein.

MacBike Amsterdam in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.macbike.nl