1

Jimmy's Speelparadijs
Jimmy's Speelparadijs

Lekker klimmen door het Klimkasteel, de klautertoren bedwingen, keihard rondjes rijden op de skelterbaan en een reuzensprong maken van het springkussen op de klimwand! Haal je daarna de top? Maar er is nog veel meer te doen in Jimmy's Speelparadijs. Zoals voetballen in de pannakooi. En als je hier je verjaardag viert, dan kun je tussendoor of na afloop smullen in de Smulbus: een echte Engelse dubbeldekker met genoeg zitplek voor iedereen. De peuters en kleuters kunnen heerlijk en veilig spelen in de speciale peuterhoek. Ze hebben daar zelfs hun eigen loopfietsjesbaan, hoe cool is dat?

Extra: vanuit Jimmy's Speelparadijs heb je gratis toegang tot de rolschaatsbaan van Race Planet, te vinden op hetzelfde adres. Lekker rondjes draaien en pirouettes proberen op muziek. Bij Race Planet is trouwens nog veel meer te doen dan rolschaatsen. Kijk of er iets te combineren valt.

Jimmy's Speelparadijs in Amsterdam leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 12,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

 Bezoek www.jimmysspeelparadijs.nl

Jimmy's Speelparadijs
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.

-advertentiepositie-