Huur een huifkar bij Estelle - voor een dagje of een vakantie

Huifkarverhuur Estelle

Niets zo relaxed als schommelend in je huifkar door de mooie natuur van het Drents-Friese Wold. Over zandpaden door het bos en de heide, langs vennetjes en stuifzand en over dromerige landweggetjes die je naar de mooiste plekjes brengen. Daar zorgt de route van Huifkarverhuur Estelle wel voor. Die brengt je meteen ook naar leuke campings waar niet alleen jullie welkom zijn, maar ook je pony. Je eigen pony voor een dagje of een week: hoe gaaf is dat?

Er passen zes personen in een huifkar, waarvan er minimaal twee volwassen moeten zijn. Kamperen met een huifkar is super easy: neerzetten die kar en klaar! Tenzij je inderdaad met zes personen bent, want er kunnen maar vier mensen echt in de huifkar slapen. Neem dan een tentje mee. Je hebt natuurlijk wel de verzorging van de pony erbij, maar zeg nou zelf: dat is toch gewoon superleuk? Roskammen, eten en drinken geven (voer is inbegrepen, net als een gasfles) en dan gezellig samen naar de weide lopen. Allemaal in het rustige tempo van je pony. Dit is een weekendje of vakantie waar je echt helemaal onthaast!

Huifkarverhuur Estelle in Oude Willem leent zich ook goed voor een vriendinnendag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Huifkarverhuur Estelle

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.