Team Undercover


-advertentiepositie-



Ga undercover in Utrecht met Team Undercover

Politie Nederland heeft via een infiltrant gehoord van een mega deal. Onduidelijk is nog wat voor deal, maar het draait allemaal om een koffer. Het is aan jullie om te infiltreren en deze deal te voorkomen. Los de puzzels en raadsels op die je tegenkomt op je zoektocht en die je stap voor stap dichter naar je doel brengen. Duik in de onderwereld van Utrecht, waar het gevaar overal loert. Pas op voor de bendeleden die jullie willen tegenhouden!

In Undercover 030 voel je je alsof je in een actiefilm bent terechtgekomen. Professionele acteurs zorgen ervoor dat je de dag van je leven hebt: twee uur spanning en avontuur om nooit te vergeten! Dit is je kans om de wens om een James Bond avontuur te beleven van je bucketlist af te strepen. Want vandaag ben je echt een actieheld!

Deze levensechte ervaring vindt compleet in de buitenlucht plaats. Je gaat diep undercover, dus gewoon in je eigen kloffie en met je eigen auto. Niet opvallen is namelijk het allerbelangrijkst. En na je tocht door de plaatselijke onderwereld zal je Utrecht nooit meer hetzelfde zien. Je team kan bestaan uit twee tot en met acht spelers, maar je kunt ook met meerdere teams spelen.

Team Undercover in Utrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek teamundercover.com

Team Undercover
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.