1Team Undercover

Er is een C2000-ontvanger gestolen waarmee de politie en andere hulpdiensten kunnen worden afgeluisterd. Weten jij en je team de zender terug te vinden voor hij in handen valt van de onderwereld? Los de puzzels en raadsels op die je tegenkomt op je zoektocht en die je stap voor stap dichter naar je doel brengen. Maar ook steeds dieper in de onderwereld, waar het gevaar overal loert. Pas op voor de bendeleden die jullie willen tegenhouden!

In Undercover 030 voel je je alsof je in een actiefilm bent terechtgekomen. Professionele acteurs zorgen ervoor dat je de dag van je leven hebt: twee uur spanning en avontuur zoals je nooit dacht dat je zou beleven! Dit is je kans om de wens een keertje een actieheld te zijn van je bucketlist af te strepen. Want vandaag ben je echt een actieheld!

Deze levensechte ervaring vindt compleet in de buitenlucht plaats. Je team kan bestaan uit twee tot en met acht spelers, maar je kunt ook met meerdere teams spelen. Je gaat diep undercover, dus gewoon in je eigen kloffie en met je eigen auto. Niet opvallen is namelijk key. En na je tocht door de plaatselijke onderwereld is Utrecht nooit meer hetzelfde voor je.

Team Undercover in Utrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Ga undercover in Utrecht met Team Undercover