BLUR
Winkel en café BLUR

Mooie sieraden en plantjes, duurzame keukentools en heel veel kunstige hebbedingen. Bij BLUR in Amersfoort ben je aan het juiste aders voor duurzame en unieke items én een lekker kopje koffie. Shop hier leuke kaartjes, mindful boeken, handgemaakte sieraden, vintage kleding, biologische zepen en fairtrade producten.

Café

BLUR - ook wel BLUR your life - zit in één van de mooiste straatjes van de stad. Niet geheel toevallig de Mooierstraat. Een straathoek waar meerdere straatjes samenkomen, waardoor het café-gedeelte van BLUR een terras op een soort rustig hofje heeft. Heel sfeervol en met genoeg leven in de brouwerij zonder de drukte van de binnenstad. Op de menukaart staan onder andere koffies, sapjes en broodjes. De producten komen zoveel mogelijk uit de buurt - soms letterlijk bij buurondernemers vandaan. Hierdoor en door het seizoen verandert de kaart maandelijks.

Bij BLUR vinden ook geregeld evenementen en workshops plaats. Afhuren is ook een optie.

BLUR in Amersfoort leent zich ook goed voor een workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.bluryourlife.com

BLUR
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.