Klimbos Brabantse Wal
Klimbos Brabantse Wal

Je kunt de boom in bij Klimbos Brabantse wal! Met negen parcoursen van verschillende niveau's is er in de bossen bij Bergen op Zoom genoeg te kiezen. En behalve plateaus op grote hoogte, talloze netten en touwbruggen, zijn er nog veel meer manieren om de adrenaline extra te laten stromen. Ga tokkelen, maak een vrije val van maar liefst 17 meter hoog en stuiter bij de bungee van 8 meter in een enorm net op de grijze route.

Klimmen te eng voor kinderen? Echt niet! Speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar, met een minimale lengte van 1.20 meter is er de 'Junior route'. De jonge avonturiers trotseren onder andere een 180 graden brug, een skateboard en stoere tokkelbanen. Klimmen doen ze tot een maximale hoogte 6 meter hoog. En je bent natuurlijk altijd veilig gezekerd!

Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 20,00 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek klimbos.nl

Genieten tussen de boomtoppen. Foto: Klimbos Nederland
Genieten tussen de boomtoppen. Foto: Klimbos Nederland