1

Bezoekerscentrum Open Doors


-advertentiepositie-



Open Doors Bezoekerscentrum

Open Doors komt op voor vervolgde christen over de hele wereld en brengt Bijbels en andere christelijke boeken naar landen waar dit verboden is.
De stichting heeft nu een bezoekerscentrum, waarin het verhaal van vele vervolgde christenen wordt verteld. Want, zo vindt Open Doors, iedereen in Nederland moet weten dat christenen in hun eigen land om hun geloof worden vervolgd en gevangengezet. In het bezoekerscentrum staat onder meer een gevangenis, waar je in kunt gaan zitten om iets te ervaren van wat deze christenen wordt aangedaan. In de cel liggen spullen van een Pakistaanse gevangene: Tahir Iqbal. Tahir, verlamd vanaf zijn middel, bracht anderhalf jaar door in de gevangenis en verdween daarna spoorloos. Open Doors gaat ervanuit dat hij in de gevangenis is vermoord. Iedereen is welkom in het bezoekerscentrum, alleen, met een groep of een gezin. Voor kinderen vanaf acht jaar is er een spannende smokkeltocht door het bezoekerscentrum en het smokkelbos, waarin ze ervaren hoe het is om een Bijbelsmokkelaar te zijn.

Bezoekerscentrum Open Doors in Ermelo leent zich ook goed voor een schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.opendoors.nl

In het Open Doors Bezoekerscentrum staan verhalen van vervolgde christenen centraal. Foto: Open Doors
In het Open Doors Bezoekerscentrum staan verhalen van vervolgde christenen centraal. Foto: Open Doors