1

Our House


-advertentiepositie-



Our House: het eerste dancemuseum ter wereld

Our House is het eerste dancemuseum ter wereld! Maar eigenlijk... is museum niet het juiste woord. Deze bijzondere plek in hartje Amsterdam is een 'immersive experience' die je meeneemt langs veertig jaar dancehistorie. Wanneer je binnenstapt, sta je al direct op heilige grond. Our House is namelijk gevestigd in de voormalige club iT: een van dé locaties waar de dancemuziek in Nederland echt populair werd. Beleef een ode aan de dancecultuur.

Festivalervaring

Je bezoekje biedt de complete festivalervaring, maar dan in 75 minuten. Ieder tijdslot start met een openingsshow. Flitsen van wereldberoemde danceclassics en prachtige visuals brengen je direct in de juiste vibe. Na de opening waaier je als bezoeker uit door de catacomben van het museum, net als op een echt feest. Het is gemakkelijk om jezelf te verliezen in alles wat je kunt doen, maar zorg er wel voor dat je op tijd terug op de dansvloer bent voor de spectaculaire 4D eindshow 'The Culture Ride'. Op de geluidsinstallatie is duidelijk niet bezuinigd. Kippenvelmomentjes gegarandeerd!

Kijken, maar vooral aankomen

Wanneer je door het museum struint, zie je overal gave objecten. Spot onder andere een gouden plaat van Tim Berg (alias Avicii), het iconische masker van Deadmau5 en de allereerste DJ Mag Top 100 #1 award van Carl Cox. Kijken is leuk, maar aankomen is natuurlijk nog veel vetter! Bij Our House mag je de meeste museumstukken gewoon aanraken. Maak je eigen beats op de grootste drumcomputer ter wereld, test je kennis over de muziek met een quiz, duik de platenbak in en oefen met het aan elkaar mixen van tracks. En dat is moeilijker dan je denkt!

Zes hoofdstukken

Ontdek zes hoofdstukken die je het volledige verhaal over de muziek vertellen, want dance is veel meer dan alleen elektronische muziek. Maak kennis met de basiswaarden van de dancecultuur, ontmoet de wereldwijde community en werp alvast een blik in de toekomst. En niet onbelangrijk... bij een bezoekje aan een club of groot dance-evenement hoort natuurlijk ook een koud drankje. Bestel een pilsje of een heerlijk wijntje aan de bar en sluit je bezoekje af met een afterparty in de concept store.

Our House Academy

Our House is ook heel tof als schoolreisje. Bezoek het museum met je klas of volg een van de interessante rondleiding of masterclass. Voor volwassenen is er de Our House Academy. Bekijk snel welke cursussen je kunt volgen, op locatie of thuis.

Our House in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.our-house.com

De openingsshow trekt je direct de experience in. Foto: DagjeWeg.NL
De openingsshow trekt je direct de experience in. Foto: DagjeWeg.NL
Spot unieke items, zoals het masker van Deadmau5. Foto: DagjeWeg.NL
Spot unieke items, zoals het masker van Deadmau5. Foto: DagjeWeg.NL
Maak je eigen beats. Foto: DagjeWeg.NL
Maak je eigen beats. Foto: DagjeWeg.NL
Bedien de grootste sequencer ter wereld. Foto: DagjeWeg.NL
Bedien de grootste sequencer ter wereld. Foto: DagjeWeg.NL
Duik in de platenbak. Foto: DagjeWeg.NL
Duik in de platenbak. Foto: DagjeWeg.NL
Test je kennis met een quizje. Foto: DagjeWeg.NL
Test je kennis met een quizje. Foto: DagjeWeg.NL