1

The VR Room




Verken magische werelden in The VR Room

Op een mooie locatie op de historische Rijtuigenloods, vlakbij het Centraal Station in Amersfoort, vind je The VR Room. Hoe mooi die locatie ook is, eenmaal binnen ben je die zo weer vergeten. Met een vr-bril op je neus ga je hier op avontuur in hele nieuwe werelden. Ga de uitdaging aan in een van de VR Escape Rooms en los een mysterie op, red de stad of ontsnap uit de gevangenis. Of speel een potje VR Lasergame en ga als team de strijd aan.

 Bezoek thevrroom.nl

VR Escape Rooms

Wow! In de VR Escape Rooms weet je even niet wat je ziet - opeens is de wereld om je heen compleet veranderd. Puzzel je een weg door een mysterieuze jungle vol dieren of ga in survivalmode wanneer je op een onbewoond eiland in de Stille Oceaan belandt. Bij The VR Room heb je keuze uit tien verschillende escaperooms, van makkelijk tot moeilijk. Je speelt een escaperoom met twee tot zes personen en het leuke is dat je tegelijkertijd in dezelfde reality rondloopt en samen de puzzels op moet lossen om verder te komen. Kunnen jullie samen een nucleaire ramp voorkomen of het geheim van Alice in Wonderland ontrafelen? Spanning gegarandeerd!

VR Lasergame

Ga voor een potje next level lasergamen! Stap de arena binnen met een vr-bril op en waan je voor even midden in een spannende actiegame. Verzamel extra voorwerpen en maak gebruik van teleportatie. Cool! Je werkt samen als team, terwijl jullie elkaar zien rondlopen in een virtuele wereld. Praat met elkaar via de headsets. Ga op pad als gladiatoren en zorg dat je als laatste overblijft in de virtuele wereld.

Even naborrelen?

Nog even napraten over je belevenissen in virtual reality? Schuif dan aan bij De Proefzaak, de buurman van The VR Room. Hier geniet je van lokaal gebrouwen bier, lekkere hapjes en een lunch of diner.

The VR Room in Amersfoort leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor .

 Bezoek thevrroom.nl

Neem het tegen elkaar op tijdens een potje lasergamen. Foto: The VR Room
Neem het tegen elkaar op tijdens een potje lasergamen. Foto: The VR Room
Speel een game in virtual reality. Foto: The VR Room
Speel een game in virtual reality. Foto: The VR Room
Stap in een compleet andere wereld. Foto: The VR Room
Stap in een compleet andere wereld. Foto: The VR Room
Leuk als groepsuitje. Foto: The VR Room
Leuk als groepsuitje. Foto: The VR Room