Verken magische werelden in The VR Room
The VR Room

Op een mooie locatie op de historische Rijtuigenloods, vlakbij het Centraal Station in Amersfoort, vind je The VR Room. Hoe mooi die locatie ook is, eenmaal binnen ben je die zo weer vergeten. Met een vr-bril op je neus ga je hier op avontuur in hele nieuwe werelden. Ga de uitdaging aan in een van de VR Escape Rooms en los een mysterie op, red de stad of ontsnap uit de gevangenis.

VR Escaperooms

Wow! In de VR Escaperooms weet je even niet wat je ziet - opeens is de wereld om je heen compleet veranderd. Puzzel je een weg door een mysterieuze jungle vol dieren of ga in survivalmode wanneer je op een onbewoond eiland in de Stille Oceaan belandt. Bij The VR Room heb je keuze uit tien verschillende escaperooms, van makkelijk tot moeilijk. Je speelt een escaperoom met vier tot zes personen en het leuke is dat je tegelijkertijd in dezelfde reality rondloopt en samen de puzzels op moet lossen om verder te komen. Kunnen jullie samen een nucleaire ramp voorkomen of het geheim van Alice in Wonderland ontrafelen? Spanning gegarandeerd!

Even naborrelen?

Nog even napraten over je belevenissen in virtual reality? Schuif dan aan bij De Proefzaak, de buurman van The VR Room. Hier geniet je van lokaal gebrouwen bier, lekkere hapjes en een lunch of diner.

The VR Room in Amersfoort leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje (vanaf € 20,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor .

 Bezoek thevrroom.nl

Stap met een vr-bril op binnen in waanzinnige werelden. Foto: The VR Room
Stap met een vr-bril op binnen in waanzinnige werelden. Foto: The VR Room