1

Triquetra Sailing


-advertentiepositie-Triquetra Sailing - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Een dag zeilen met Triquetra Sailing is als een minivakantie. Hun zeiljacht Triple Joy neemt je mee dwars over het water van het IJsselmeer naar de gezellige Friese havensteden. Of op een mooie tocht langs de kust van Noord-Holland naar de pittoreske stadjes Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. Het water ruist onder de kiel van de boot, de zeilen klapperen boven je hoofd en om je heen zie je prachtige wolkenpartijen en oneindige vergezichten over het IJsselmeer. Met mooi weer gaat het anker het water in en kun je het water induiken.

De dag begint meteen ontspannen met koffie, thee en wat lekkers aan boord. Daarna bepaal je samen met schipper Victor van Os waar de tocht heengaat en waar jullie willen lunchen. En dan kan het avontuur beginnen! Hou je van een actieve dag, help dan mee aan boord. De schipper geeft je tussendoor graag zeilles, compleet met basisnavigatie en meteorologie. Het moment dat je zelf aan het roer mag staan vergeet je nooit meer. Leun je liever achterover met de zon op je gezicht, terwijl je geniet van het uitzicht over het water? Ook dat kan. Dit is een dag die draait om ontspannen, even de realiteit van alledag achter je laten en met hernieuwde energie terug te komen in de haven.

De Triple Joy vertrekt meestal vanuit de Flevo Marina in Lelystad, met minmaal vier en maximaal zes personen. Dit comfortabele zeiljacht is vijftien meter lang en heeft een gezellige zitkuil. Als er even een buitje valt, geen probleem: dan kan worden gescholen in de mooie houten kajuit.

 Bezoek www.triquetra-sailing.nl

Triquetra Sailing
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.