1

De Magische Boswandeling




De Magische Boswandeling - GESLOTEN

Let op: dit uitstapjes bestaat niet meer.
De heerlijke geur van dennengroen, het geknisper van de bladeren onder je voeten, de vrolijke geluidjes van de vogels en het zacht stromen van een smal beekje: de Emmerduinen op de Hondsrug in Drenthe zijn iets bijzonders. En gids Miranda weet de mooiste plekjes. Volg haar op een Magische Boswandeling en kom helemaal tot rust tijdens een stiltewandeling. De mobiel is uit, je gedachten kalmeren en je kunt je helemaal richten op je omgeving. Het tempo van de wandeling is laag en de gids zorgt voor de route.

Hou je er juist van om andere mensen te ontmoeten? Ga dan mee met een Contact Boswandeling en leer op een ontspannen manier nieuwe mensen kennen. Wie weet klikt het met iemand en ontdekken jullie een gezamenlijke hobby. Of vind je het genoeg om deze mooie wandeling te kunnen delen met anderen.

De Magische Boswandelingen zijn geschikt voor volwassenen vanaf achttien jaar. Ze duren ongeveer twee uur en vermijden verharde bospaden. Trek dus goede, waterdichte wandelschoenen aan. Willen jullie mee als groep (maximaal 15 personen), neem dan ruim op tijd contact op.

 

De Magische Boswandeling
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.