Amsterdam City Trail


-advertentiepositie-Speur naar de leukste plekjes met Amsterdam City Trail

Amsterdam is een waanzinnige stad voor een stedentrip. En je bezoek wordt nog gaver met de Amsterdam City Trail van Qula! Raadsels, puzzels en opdrachten leiden je naar twintig verborgen plekken in de stad en maken van jullie bezoek een belevenis om nooit meer te vergeten.

Puzzel jezelf door de stad

Het City Trail avontuur start voor het Centraal Station. Met je smartphone in de aanslag los je raadsels en puzzels op en ontdekt zo de volgende locatie. Je komt langs verborgen pareltjes die je anders alleen met een dure gids had ontdekt. Maar ook bij bekende highlights als de Oude Kerk, De Dam, het Anne Frankhuis, de grachten, de Westertoren, de Warmoesstraat en het Koninklijk Paleis. Amsterdam verkennen was nog nooit zo leuk!

Spannende opdrachten

Onderweg voer je ook spannende opdrachten uit. Met elke nieuwe challenge ontdek je weer een ander geheim van Amsterdam of bijzonder verhaal over onze mooie hoofdstad. Zo wordt je city trip een boeiend avontuur. Tijdens jullie speurtocht is er alle tijd om een terrasje te pakken, winkeltjes in te duiken, kerken te bezichtigen of een museum in te gaan. Amsterdam City Trail is namelijk niet aan tijd gebonden. Dus verken die leuke plek waar je net naar toe bent geleid en ga verder wanneer jullie daar zin in hebben!

Hoe werkt het?

Met de app van Amsterdam City Trail wordt je smartphone je persoonlijke gids door de stad. Eén smartphone per team van maximaal zes personen is voldoende. Zijn jullie met meer mensen? Maak dan verschillende teams en ga de strijd aan met elkaar. Het team met de meeste punten wint. Per team bestel je dan één City Trail. Zijn jullie één team, maar wel competitief? Ga dan voor de High Score!

Wanneer je het spel wil spelen bepaal je helemaal zelf. Je kunt direct na de aankoop aan de slag, maar dat hoeft niet. Een datum of tijdstip reserveren is namelijk niet nodig. Dat laat je helemaal vrij om je eigen plan te trekken.

Tip: Amsterdam City Trail is ook hartstikke leuk voor een vette date! Veel City Trail enthousiasten gingen je al voor en speelden het spel met zijn tweeën.

Amsterdam City Trail in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bestel deze activiteit met korting!

Ontdek de gezelligste plekken in Amsterdam. Foto: Qula Amsterdam
Ontdek de gezelligste plekken in Amsterdam. Foto: Qula Amsterdam
Een stedentrip was nog nooit zo leuk! Foto: Qula Amsterdam
Een stedentrip was nog nooit zo leuk! Foto: Qula Amsterdam
Speuren naar de volgende plek.  Foto: Qula Amsterdam
Speuren naar de volgende plek. Foto: Qula Amsterdam
Plek gevonden? Dan verdient je team punten.  Foto: Qula Amsterdam
Plek gevonden? Dan verdient je team punten. Foto: Qula Amsterdam
City Trail speel je met een duidelijke app. Foto: Qula Amsterdam
City Trail speel je met een duidelijke app. Foto: Qula Amsterdam