1

DarkPark Vlaardingen




GESLOTEN - DarkPark Vlaardingen

GESLOTEN - Denk je echt spannende escaperooms te hebben gehad? Dan ben je nog nooit bij DarkPark geweest! De makers tillen de spanning en sensatie van een escape naar een volgend level. Met zeven kamers/ervaringen verdeeld over Nederland zit er vast iets voor je tussen. Horror en thriller zijn kernwoorden die bij DarkPark passen.

In Vlaardingen heb je de escape Stay in the Dark. Deze escape is er één voor de echte durfallen. Alhoewel een escaperoom? Het is eerder een intense experience. De makers zijn alle perken te buiten gegaan om een buitengewone en gigantisch enge ervaring neer te zetten. In een verlaten gebouw, in de buurt van Rotterdam, kom je al je angsten onder ogen en heb je even helemaal niets aan die stalen zenuwen.

Let op! Stay in the Dark speelt zich af in een verlaten gebouw dat op de lijst staat om gesloopt te worden. Grijp dus snel je kans voordat hij weer sluit!

Je kunt ook terecht in DarkPark Delft.

DarkPark Vlaardingen in Vlaardingen leent zich ook goed voor een vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.darkpark.com

DarkPark Vlaardingen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.