1

Lion Air vliegles


-advertentiepositie-Kies het luchtruim met een proefles bij Lion Air

Voor veel mensen is het een droom eens zelf als piloot de stuurknuppel in handen te houden. Lion Air maakt deze droom graag waar tijdens een proefles in een Cessna 172. Klaar voor een proefles? Na een korte instructie en een veiligheidscheck begint het echte werk! Vanaf Rotterdam The Hague Airport stuur je zelf het vliegtuig naar de startbaan, om daar ook zelf op te stijgen. Daar vlieg je dan! Een moment dat voor altijd in je geheugen gegrift staat.

Het uitzicht tijdens een proefles is fantastisch

Hoe ziet een proefles vliegen eruit?

Een standaard proefles begint uiteraard met een stukje theorie, waarbij het vliegtuig van buiten wordt geïnspecteerd. In dertig minuten krijgt de aankomende piloot een introductie in de kunst van het vliegen, waarbij de bediening en besturing van het toestel aan bod komen. Daarna is het tijd om naar het vliegtuig te gaan, om te zien hoe het stuur, de pedalen en enkele basisinstrumenten te checken en de motor te starten. Vraag de luchtverkeersleiding om toestemming om op te stijgen, want je bent wel op een internationale luchthaven! Tijdens het taxiën naar de startbaan heb je zelf de stuurknuppel in handen. En dan heb je meteen het lastigste gehad. De instructeur is in de buurt om je er doorheen te praten. En dan is het zover: je vliegt! En dan, vliegt de tijd voorbij... Na de vlucht van 30 minuten eindigt de proefles met een de-briefing. Tijdens de vlucht mag één extra passagier gratis mee. Voor een derde persoon geldt een extra vergoeding. De vliegtijd kan naar wens worden uitgebreid.

Een laatste waarschuwing van Lion Air: "Je loopt het risico door het vliegersvirus te worden "gegrepen". Het behalen van een vliegbrevet kan dan het gevolg zijn!"

Proeflessen, rondvluchten en echte vlieglessen

Lion Air biedt verschillende proeflessen, variërend van 20 minuten tot 60 minuten. Daarnaast zijn er diverse rondvluchten. En voor wie echt de smaak te pakken heeft biedt Lion Air vlieglessen, waarmee je uiteindelijk je vliegbrevet kunt behalen. Om je brevet te behouden zijn maar twaalf vlieguren per twee jaar nodig.

Tip: Een proefvlucht van Lion Air is een unieke manier om een huwelijksaanzoek te doen!

Lion Air in Rotterdam organiseert ook bedrijfsuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeesten. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Lion Air vliegles in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.lionair.nl

Foto: Lion Air © M.M.G. de Leeuw
Foto: Lion Air © M.M.G. de Leeuw
Foto: Lion Air © M.M.G. de Leeuw
Foto: Lion Air © M.M.G. de Leeuw